Şimdi Ara

Monitör Titreşimi, Otomatik Monitör Algılamayı Kapatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Inca marka vga ile bağlı bi monitörüm, hdmi lı bir samsung televizyonum, bir de ati radeon r6850 ekran kartım var. ekran kartını hdmi ile televizyona bağladığım an monitörüm kırpışmaya başlıyor. monitörümü 75 hertz frekansta kullanıyorum ve ekran kartı televizyona bağlı değilken böyle bi sıkıntı yaşamıyorum. bilgisayarın televizyonu algılaması monitörde frekans düşmesi gibi bir etki yaratıyor. durumun hdmi kablosuyla alakalı olduğunu sanmıyorum, acaba ekran kartım 2 görüntü çıkışı için yeterli mi değil? ram i (1gb) falan mı düşük mesela? ya da vga hdmi çatışması gibi bir şey mi söz konusu?

bu soruna teknik bir çözüm olmasa da windows 7 nin 2. ekranı otomatik algılamasına mani olmak da monitörün kırpışmasını engelleyecek gibi gözüküyor. algılanmış ekranı, kablosunu çıkarmadan veya ekranın fişini çekmeden (televizyon kapalı olsa bile bilgisayar televizyonu algılıyor) windows tan deaktive etmenin bir yolu var mı?

teşekkürler şimdiden

• Ekran karti driver aryuzunden kapatabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran kartı arayüzü (http://static.commentcamarche.net/en.kioskea.net/pictures/MNsIm7NQ-cat6-s-.png) "ekran çözünürlüğü" ayarlarındaki "masaüstünü yanlızca 1 üzerinde göster" seçeneğine getirmemi sağlıyor. hdmi ı bağladığım anda bilgisayar yeni aygıt bulduğundaki sesi çıkarıyor ve televizyonu algılıyor, sadece bu sefer görüntü default olarak televizyona gitmiyor benim manuel olarak genişletmemi bekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkorpe -- 15 Kasım 2013; 15:23:35 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.