Bildirim
MONİTÖR TİTREŞİMİ HAKKINDA

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Arkadaşım diğer monitör sorunu olan topic de açıkladık
sanada söyleyelim.Ekran a yeterince voltaj girmiyor yani şebeke düşük olabilir.Ekran kartıyla alakası yok istediği volt u alamıyor .Tek sebebi bu -
Yani bir regülatör falanmı almam gerekli eve? -
usp kullanman gerekli sanırım voltaj yetmiyor ama toprak hattı sorunuda olablir kullandığın prizde topraklama yetersiz olabilir -
ups(kesintisz güç kaynağı) diyecektim usp demişim pardon -
monitörün yanında manyetik alan varsa mesela hoparlör ondanda olabilir -
Yardımlarınız için sağolun arkadaşlar.Bir bakıcam bakalım topraklamamı yoksa düşük akımmı. -
bak arkadasin dedii de doru ama eger titreyen bölgenin etraf1nda manyetik alan olusturan bi elektronik alet varsa onu kaldir blki düzelir. -
ben burada parmaklarımı parçaladım yaza yaza boşverin 19crt almayın değimez ben aldım pişmanım diye dinlemediniz beni...
masaya vurduğuda moniörün içi oynuyor benim sorunum ne olabilir?
en kısa zamanda 19'' lcd ye geçecem -
Cenk dostum haklisin ama lcd nin riskleriyle ugrasmak istemiyorum.Gecikme suresi bana dusuk birde olu piksel olayi falan ha birde fiyati.Yani henuz alamam...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X