Şimdi Ara

Monitör Titremesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    fx 8320 işlemci
    msi 970 anakart
    xigmatek tauron 80+ 750w power
    kingston 4gb ram
    samsung 23" led vga

bu şekilde bir pc ye sahibim monitörümde dalgalanma ve titreme görüyorum ne yaptıysam ve ne denediysem çözüm bulamadım bir tek monitör değişikliği yapmadım ne yaptıysam o titremeyi geçiremedim bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum .

bilgisayarlar: Mac Pro 8 çekirdekli 2,93 GHz pc:intel i5 2600k 120 gb ssd nvidia gtx 590 16gb ram . ses kartı :Digidesign Digi 003 Console pre amp: Presonus DigiMax D8 mikrofonlar:shure sm58 , AKG C 3000 Recording Microphone ,Rode K2 enstrüman:Fender CD-280S ,Fender Modern Player Jaguar Amfi:Fender FM25 DSP,Marshall AS50D Ses monitörleri :Yamaha HS80M , Adam Audio A7X Surround sistem : yamaha rx v367 klipsch promedia 5.1 thxKULAKLIK : AKG K 240 MK II
  • valla aklıma gelenler
    1.ekran tazeleme hızına baktınmı
    2.prizi bir kontrol et eğer topraksız bir bağlantı varsa buda benzer tepkiler oluşturabilir
    3.yatay dalgalanma sorunuda varsa motöründe fiziksel bir arıza da olabilir (umarım yoktur)
    4.monitör yakınında ufo veya benzeri bir ısıtıcı varsa veya Hoparlör buda titreme ve dalgalanmaya sebep olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackrebel -- 15 Şubat 2014; 18:14:10 >
  • bir başka seçenek olarak
    vga'dan dvi adaptör kullan veya
    mönütörünün menü tuşuna basarak sırasıyla
    Resim Seçemekleri :
    Diji Parazit Filtre : Otomatik veya kapalı'yı denermisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackrebel -- 15 Şubat 2014; 18:39:22 >
  • xcoder01 X kullanıcısına yanıt
    vga bağlıyorsan 7850 de oluyor o

dvi dönüştürücü tak araya
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.