Şimdi Ara

Monitör Tavsiyesi (RTX 2060)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2060 lı sistem topladım şimdi ise bütçem 1400TL 1080P 24 inc 1 ms 144 hz monitör bakıyorum. Ben şu ikisi arasında gidip geliyorum daha iyi anlayan biri var mıdır yada kullanan varsa önerilerinizi alabilirim şimdiden teşekkürler

1.-
    www.hepsiburada.com
    ViewSonic VX2458-MHD 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx2458-mhd-23-6-144hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-monitor-p-HBV00000IDIDC

2. -

• Şu konudaki monitörü kullanıyorum, çoğunluk memnun gözüküyor:https://forum.donanimhaber.com/aoc-c24g1-monitor-ana-konu--135523392
    Özetle VA panel olduğu için kontrast ve renk derinliği çok iyi, bu tür panellerin baş belası "color banding" sorunu yok denecek kadar az ve tepki süresine dayalı oyun hissiyatı fena değil.
  • leventserdar kullanıcısına yanıt
    Şuana kadar laptop kullandım o yüzden pek anlamiyorum monitör piyasasını hangisini alacağıma karar veremiyorum attillarım kötü birze curved istemiyorum hep düz ekrana baktığım icin degistirmek istemiyorum görüntüyü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben 2060 ile g-sync monitör kullanmayı düşünüyorum o yüzden asus pg248q almayı düşünüyorum. AOC alıp denedim bence alma.
  • Ben de aynı şekilde RTX 2060 lı bir sistem topluyorum ve monitöre karar veremedim.
    Bugün ACER PREDATOR XB240HBbmjdpr modeli trendyolda 1349 TL, hepsiburada da 1402 TL. 2 hafta önce 1649 TL idi.
    ViewSonic VX2458-MHD var 1263 TL ama yükseklik ayarı yok.
    ViewSonic XG2401 var G-sync destekleyen yükseklik ayarı olan güzel görünen bir model. Ama o da 1499 dan 1650 lere çıkmış.

Bende neredeyse 10 yıllık ACER 19" var tık demedi bugüne kadar. Yine ACER mi alsam diyorum.
    Ama doğru dürüst yorum da bulamadım.
  • alibaba A kullanıcısına yanıt
    Vatanda asus vg248qe 1500 e düsmüs 1700 normalde onu alacagim

• Asus her alana daldı. Bundan 10-15 yıl önce olsa ASUS tan şaşmazdım ama şimdi anakart ve ekran kartı MSI aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alibaba A kullanıcısına yanıt
    Benimde anakart msı ekranda zotac

• İncelemeni tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.hepsiburada.com
    MSI Optix MAG241C 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Full HD Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/msi-optix-mag241c-23-6-144hz-1ms-hdmi-display-full-hd-curved-oyuncu-monitor-p-HBV00000F3L9J

hazır fiyatı düşmüşken reklam yapayım. 2 ay kadar önce 1540 liraya almıştım. geçen hafta 1530 u gördü. şuan fiyatı alıma uygun.

• Acer aldım ben güzel duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.