Şimdi Ara

Monitör sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde eski bir monitör var.Ancak bu monitör şuan kullanmak istediğim eski kasamla çalışmıyor.Yani o kasaya başka monitör bağlayabiliyorum ve bozuk dediğim monitör yeni aldığım bilgisayarla birlikte çalışıyor ancak birlikte kullanmaya kalktığımda monitör önce açılıyor,1-2 sn sonra görüntü gidiyor.Sorun ne olabilir???

• bozuk dediğin monitör eski kasanda takılı iken hiç mi görüntü gelmiyor yani pc açılmaya başlarken demi görüntü yok.
  • vga modunu etkinleştirmen gerekiyo olabilir.sanırım açılışta f8e basıp vga modunu etkinleştir diyodun.
    denemekte fayda var :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinyurdaer

bozuk dediğin monitör eski kasanda takılı iken hiç mi görüntü gelmiyor yani pc açılmaya başlarken demi görüntü yok.

Açılırken çalışıyor,hatta format bile atmıştım.Windows kurduktan sonra tam xp açılacakken görüntü gidiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt DoUrden

quote:

Orjinalden alıntı: metinyurdaer

bozuk dediğin monitör eski kasanda takılı iken hiç mi görüntü gelmiyor yani pc açılmaya başlarken demi görüntü yok.

Açılırken çalışıyor,hatta format bile atmıştım.Windows kurduktan sonra tam xp açılacakken görüntü gidiyor.

Windows ekranınızı sınayarak işletim sistemindeki çözünürlük ve hz yeterliliğini destekleyip desteklemediğinin testini yapar.Bu sınama sırasında ekranın sol üst kısmına " Bu yazıyı görebiliyorsanız tamama tıklayın" şeklinde yazı çıkar ise monitörünüzü kullanmaya devam edebilirsiniz.Yok hayır çıkmıyor ise lütfen eski monitörünüzü kullanmakta ısrar etmeyiniz.

Ayrıca ekranın marka ve modelini yazarsanız ben size çıkabileceği üst çözünürlük ve hz modlarını söylerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drakan -- 3 Haziran 2006; 20:42:10 >

• sen lcd monıtorrr kullan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çift monitör sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Harici monitör sorunları
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.