Q-D oledden IPS panel parlaklığı, beyazlığı beklemeyin zaten. Bu alanda gördüğün gibi geriler. WOLED, bu konuda biraz daha iyi tabi. Onunda renkleri, QDOLED kadar canlı değil. Tercih meselesi.İçinize sinmediyseniz fazla geçmeden iade edin. Bu arada arkadaşlar fotoğrafta panelin yapısı gereği beyazlar tam beyaz çıkmıyor, biraz pembemsi gibi çıkıyor. Ama performansı dediğim gibi. |
OLED & MiniLED Monitör Seçimi 2025 (49. sayfa)
-
-
korumayı açtım iade almazlar artık :(
böyleyim
-
sRGB veya Adobe RGB renk gamını kullan
DCI P3 ve Rec. 2020 pembemsi gözükebilir
QD - OLED ----> Pembe
OLED LG panellerde -----> beyaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 19 Ekim 2024; 23:4:4 >
-
keşke böyle bir ayar olsaydı :(
-
ekran kartı sürücüsünden ayarla
bu şekilde dene
Samsung Odyssey OLED G8 sRGB --------------------> Delta E nin ne kadar önemli olduğunu görün
ICC profili yükleyebilirsin
https://www.rtings.com/monitor/reviews/samsung/odyssey-oled-g8-g85sb-s34bg85
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 19 Ekim 2024; 23:12:15 >
-
IPS kullanıpta buna geçenlede bu sıkıntı oluyormuş, ben TNden geçmiştim. eski bir monitördü, ben yadırgamadıydım o kadar
Oyun, video, film ağırlıklı kullandığımdan hiç rahatsız etmedi. webde kullandım, yine öyle. dediğim gibi ıpden geçince oluyor. :))
internetten aldıysan 14 gün iade hakkın var, artık aldığın yere bağlı olarak şansını deneyebilirsin, içine sinmediyse tabi. :)
-
icc profili yüklü hocam diğerini deneyeceğim teşekkürler
-
Sinmedi, vatan bilgisayardan aldım orada da koruyucu kalktıysa olmaz yazıyor
bir kaç ayar daha deneyeceğim şu an bi tık daha güzel oldu sanki :D
-
ekran kartı sürücüden s RGB yi seçersen düzelir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 19 Ekim 2024; 23:23:9 > -
tam ips beyazlığı olmadı ama eskiye oranla güzel oldu hocam çok teşekkürler
-
sürücüden mi yaptın s rgb yi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 19 Ekim 2024; 23:26:52 > -
Hem sürücü yaptım, hem de şurada bir kaç ayar denedim
şurayı da bırakayım
-
sRGB yi kullanırsan en doğru renkleri verir Delta E <1 olur (G8 34" OLED için)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 19 Ekim 2024; 23:37:38 > -
Sıfırlayıp, sizin dediğiniz gibi sadece nvidia yapıcam çok sağ olun
-
ikinci monitor almayi planliyorum ama aklima bir sey takildi. su anki kullandigim monitor 1080p 165hz, ekran kartim (rx7600 8gb) iyi performans veriyor oyunlarda vs. diger monitoru genelde oyun oynarken ya da calisirken yanda dizi film izlemekte kullanacagim. performansta dusus yaratir mi? sonucta iki tane 1080p goruntuyu ayni anda islemeye calisacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
youtubeOur Dream Leads Us to Adventurous Life! Experience the zenith of visual artistry with our HDR video content, designed to maximize HDR TV potential. Each frame showcases extraordinary detail, vivid colors, and deep contrasts, creating an immersive viewing experience. Our videos are crafted using cutting-edge lighting techniques and captured with leading cameras , using Zeiss Otus lenses known for sharpness. Eugene's HDR expertise has fostered partnerships with giants including Netflix, LG, and Apple, presenting diverse content from stunning landscapes to intricate details. Our videos are ideal for showcasing the unparalleled quality of your displays or TV walls. Available for licensing, our content offers a premier option to highlight your technology's superiority. Dive into our visual odyssey and provide viewers with unmatched HDR experiences that redefine visual storytelling. Contact us for licensing opportunities and elevate your display with the pinnacle of HDR innovation.https://www.youtube.com/@eugenebelsky?feature=sharedyoutubeIt's not what you look at that matters, it's what you see. - David Thoreau If we aren't friend's yet - lets be. FOR BUSINESS INQUIRES: contact@mysterybox.us.https://www.youtube.com/@jacobkatieschwarz?feature=shared
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 20 Ekim 2024; 7:30:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mağazadan aldıysan iade edemezsin lakin internetten aldıysan 14 günü geçmediyse edebilirsin. Kabul etmezlerse ve kesinlikle iade istiyorsan tüketici hakem heyetine başvruabilirsin. kısa sürmüyor ama o süreçte monitör elinde olduğu için beklemesi sıkıntı olmuyor.ha tek sorunu işte oradan iade kararı çıkınca alacağın para verdiğin para oluyor diye biliyorum.o zamanda kur ne olur vs bilmiyorum.
O kağıtı, ambalajı açıldı almam olayları hikaye.Kafalarından kanun uydurup kendileri inandıkları gibi insanlarıda inandırmaya çalışıyor. Sadece kişisel hijyen ürünleri,digital içerikler vs gibi tüketilebiir şeylerin iadesi yok. Kanunun 2025de değişme durumu vardı, bakalım ne yapacaklar. birkaç yıldır bu kararlarını öteliyorlar.değişse bu uzaktan alışverişteki tüketici haklarınıda kaybediyoruz
-
Şimdi vatanı aradım, üründe sorun yoksa koruma bandı önemli değil dedi, yarın kargolayacağım bakalım
-
düzelmedi mi
-
ipsden sonra beni tatmin etmiyor hocam olmuyor ne maviler mavi ne turuncular turuncu komple sıfıralyıp srgb denedim yine yok, belki g6 32 daha iyidir ppiden dolayı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 20 Ekim 2024; 12:17:56 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X