Şimdi Ara

Monitör Kırık Ekran Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
3.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bende Samsung T22C300 model TV/Monitör var. Ekran darbe sonucu kırıldı, dış koruyucu değil galiba iç modül kırılmış.
    Yarısın da görüntü var, yarı kısmın da yok. Pek umudum yok ama, yine de sormak istedim, tamiri mümkün müdür?

Değil ise hiç araştırmıyacam alacam kenara atacam, resmini de ekledim.

Monitör Kırık Ekran Hakkında

• Geçmişolsun.

Panel söz onusu olduğunda eğer ev veya iş yeri sigortanız yok ise direkt olarak hurdaya ayırabilirsiniz hocam.
  • modelini tam yazarsanız lcd kontrol kartı ve güç kaynağını isteyen olabilir. tamir imkansız, panel değişimi mantıksız ve monitör parasına gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ado

Geçmişolsun.

Panel söz onusu olduğunda eğer ev veya iş yeri sigortanız yok ise direkt olarak hurdaya ayırabilirsiniz hocam.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alos2000 -- 25 Nisan 2017; 16:27:6 >
  • alos2000 kullanıcısına yanıt
    Poliçe en büyük etken olmakla birlikte EVET ödüyor. Biz sürekli bu doğrultuda rapor yazarız. Daha dün otelde paneli kırılan tv nin raporunu oluşturdum. Otel Rus müşterisi alkollüyken ayakta duramayıp devrilmek üzereyken tutunacak yer arayıp duvardaki tv yi kendine tutamak yapmaya kalkınca kaçınılmaz sonuçla karşılaşıyor :) 850TL masraf çıktı yanımda acenteyi aradılar acente ikiletmedi bile, daha telefonda hemen onayını verdiler sadece mail kanalı ile kendilerine resim ve resmi raporları yollayacağım o kadar.

Buna paralel, kısmi ödeme yapılan durumlar, Hasarlı ürünü ödemek (Onarım yaptırmak) yerine yenisinin (Daha ucuza gediği bir çok durum oluyor) tedarik edildiği durumlar, Poliçe yaptırırken dikkat edilmediği için çok düşük bedel ödenen durumlar, Sırf yaptırmış olmak adına yaptırılan sigorta poliçeleri nedeniyle HİÇ ÖDENMEYEN (Nadir) durumlar.

Bunlar ve daha bir çoğu mevcut. Dediğim gibi poliçe en büyük etkendir

• quote:

Orijinalden alıntı: Ado

Poliçe en büyük etken olmakla birlikte EVET ödüyor. Biz sürekli bu doğrultuda rapor yazarız. Daha dün otelde paneli kırılan tv nin raporunu oluşturdum. Otel Rus müşterisi alkollüyken ayakta duramayıp devrilmek üzereyken tutunacak yer arayıp duvardaki tv yi kendine tutamak yapmaya kalkınca kaçınılmaz sonuçla karşılaşıyor :) 850TL masraf çıktı yanımda acenteyi aradılar acente ikiletmedi bile, daha telefonda hemen onayını verdiler sadece mail kanalı ile kendilerine resim ve resmi raporları yollayacağım o kadar.

Buna paralel, kısmi ödeme yapılan durumlar, Hasarlı ürünü ödemek (Onarım yaptırmak) yerine yenisinin (Daha ucuza gediği bir çok durum oluyor) tedarik edildiği durumlar, Poliçe yaptırırken dikkat edilmediği için çok düşük bedel ödenen durumlar, Sırf yaptırmış olmak adına yaptırılan sigorta poliçeleri nedeniyle HİÇ ÖDENMEYEN (Nadir) durumlar.

Bunlar ve daha bir çoğu mevcut. Dediğim gibi poliçe en büyük etkendir

cevabınız için teşekkürler
    Poliçe yaptırırken tv kırılmasını da kapsayacak şekilde olması için nelere dikkat etmem lazım?
    uzmanlığınız ise bilgi rica ediyorum.

• alos2000 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin için birinci derecede önem arz edenleri (Her ne kadar yazmak istemeseler de) bizzat seri numarasına kadar yazdırın poliçeye. Sonrasında mutlaka ki elektronik ev gereçlerinin (laptop-LCD-Plazma-oyun konsolu vb) tam kapsamda olduğuna dair ibare isteyin zira forumda bir kardeşimizin poliçesine istinaden maalesef ödeme %80 ile sınırlı kalmıştı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çift Monitör Tam Ekran Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.