Şimdi Ara

Monitör Kararıp 2 sn Sonra Açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://forum.donanimhaber.com/monitore-goruntu-gelmiyor--126094591#126094591

Bu geçenlerde açtığım konum. Bilgisayarcı anakartı değiştirdi ve bana Ekran kartını bağlamam için HDMI verdi. Monitörümü HDMI la bağlıyorum. Oyunda, Masaüstünde, Dizi izlerken hiç farketmiyor. Ekran kararıyor 2 sn sonra kendiliğinden açılıyor. Sebebi nedir bunun?
    Önceden DVI ile bağlıyordum. Bilgisayarcı DVI ımı aldı. VGA kablosu var evde. Ekran kartının VGA girişi yok.

Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaussure -- 7 Haziran 2017; 19:0:18 >

• Ekran kartı görüntü kesiyor gibi geldi. Onboard ekran kartı ile aynı şeyi yapıyor mu?
  • Çözünürlüğünü düşürüp o şekilde de dener misin. Sorun olacak mı ve kablonun sağlamlığına eminsin değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenci teknisyen -- 8 Haziran 2017; 1:20:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenci teknisyen

Çözünürlüğünü düşürüp o şekilde de dener misin. Sorun olacak mı ve kablonun sağlamlığına eminsin değil mi

Hocam kablonun sağlamlığından eminim diyemem. Bilgisayarcı kendi kullandığı kabloyu verdi. Görünür fiziksel bir hasar yok. Eskiden DVI ile bağlıyordum şimdi HDMI kullanıyorum.
  • Hocam farklı hdmi ile deniyorum şu an. Sonucu buraya yazarım. Düzelirse sorun kablodadır. Yok değilse vga ile deniycem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monitörün backlightı sönüyor olabilir. Görüntü gittiğinde ekrana telefonundan flash tut eğer arka planda görüntü varsa arıza florasan yada invertördedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EasyBell

Monitörün backlightı sönüyor olabilir. Görüntü gittiğinde ekrana telefonundan flash tut eğer arka planda görüntü varsa arıza florasan yada invertördedir.

2 sn kararıyor hocam zaten. Dediğinizi anladım. 2 sn içinde bakabilirsem bakarım ışıkla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hdmi kablosunu değiştirdim sorun çözüldü.

Kablodanmış.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.