Şimdi Ara

Monitör grafik icin ne kadar önemli?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar monitörüm yaklasık 8-9 yıllık lg nin 17 inç işlevsiz bi lcd ekranıdır. Ati hd serisi 7850 ekran kartım var 1 gb. Eğer full hd 22-23 inç 300-500 lira arası bi monitör alırsam grafik kalitesinde göxle görüşür bi güzelleşme olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ama şunuda göz önünde bulundur yeni monitörün büyük ihtimal Full HD çözünürlüklü olacak ve sende oyunları full HD de oynarsan aradaki grafik iyileşmesinin farkına varacaksın.Bu durumda ekran kartın daha fazla zorlanacak ve eskiden ultrada oynadığın oyunları high-medium civarı ayarlara indirmen gerekecek, bu seferde görüntü kalitesi düşecek ve aldığın yeni monitörden zevk almayacaksın vs.vs uzayıp gider böyle
    Kısaca yeni monitör alacaksan daha iyi bir ekran kartıda alman gerekir

"Hiçbir şeye, sırf inanmak istediğin için inanma. Bir şeye inanmak, onu gerçek yapmaz. Fikirleri, gözlem ve deneylerden elde edilen kanıtlarla test et. Çok beğendiğiniz bir fikir, iyi kurgulanmış bir testi geçemiyorsa yanlıştır. Yola devam et. Kanıtlar sizi nereye götürüyorsa oraya gidin. Elinizde hiç kanıt yoksa, peşin yargıda bulunmayın. Belki en önemli kural da şudur:
    Unutmayın; yanılıyor olabilirsiniz!"
    -Neil deGrasse TYSON

• Aaa hocam bunu bilmiyordum. Zaten hem kasamı hem ps3ümü satısa cıkardım. Bakalım kasayı her ikisini satarsam ps4 alacağım. Ps3ü satarsam monitör ve kendi ekran kartımı aarıp yeni ekran kartı alırım artık..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.