Şimdi Ara

MONİTÖR DEĞİŞİKLİĞİM İÇİN YARDIM EDEBİLİR MİSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR.ŞU ANDA KULLANMAKTA OLDUĞUM PHILIPS 107E6 TÜPLÜ EKRANIMI DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM.GÖZLERİMİZİ RAHATSIZ ETMEYE BAŞLADI.YENİ ALACAK OLDUĞUM MONİTÖR LED VE ÇOK YÜKSEK ÖZELLİKLİ OYUNLARI OYNAMASI ÖNEMLİ OLMAMAKLA BERABER DÜŞÜK ÖZELLİKLİ OLMAMASI TERİCİHİMDİR.FAZLA OYUN TUTKUNU DEĞİLİM.HDMI İLE KULLANMAK İSTİYORUM.HERHALDE EKRAN KARTIMI ZORLAMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM SİZDE FİKRİNİZİ BELİRTİRSENİZ MEMNUN OLURUM.BU ARADA ASUS,SAMSUNG VE PHILIPS ÖNCELİKLİ 3 TERCİH BENİM İÇİN. YAKLAŞIK 300-350 TL ARASI BÜTÇEM MEVCUT.ÖNCELİKLE VATAN BİLGİSAYAR ALIŞVERİŞ SEÇENEKLERİM ARASINDA AMA DİĞER İNTERNET SİTELERİNDEN DE ALIŞVERİŞ YAPABİLİRİM.DAHA İYİ YARDIMCI OLABİLMENİZ İÇİN SİSTEMİMİ BELİRTİYORUM.

AMD PHENOM X955
    MSI 970A-G46
    MSI GTX 460 EKRAN KARTI
    4GB RAM
    1TB HDD
    500W PSU

YANILMIYORSAM EKRAN KARTIM DAHA ÇOK ÖNEMLİ BU KONUDA SİTESİNDEN ALACAĞIM LİNKİ DE EKLİYORUM.BU ARAADA BU KADAR YAZMIŞ OLAMAMA KIZMAYIN MALUM TEKLONOJİK SAĞLAM BİR MONİTÖRE ADIM ATACAĞIM.
    http://tr.msi.com/product/vga/N460GTXMD1GD5OC.html#hero-specification

• tsmurat61 T kullanıcısına yanıt
    AOC
    23" E2370Sd GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
    369 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

AOC
    23" E2370Sd GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
    369 TL

Kardeşim yardımın için teşekkürler ama ben HDMI ile bağlanmak istediğimi belirtmiştim bunda yokmuş gördüğüm kadarıyla. Bende boş durmuyorum tabi biraz araştırma içerisindeyim şunu buldum bunun hakkında ne söylemek istersin ?
    http://www.hepsiburada.com/m/philips-223v5lhsb-00-21-5-5ms-analog-hdmi-full-hd-led-monitor-p-BD801380

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tsmurat61 T kullanıcısına yanıt
    ucuza hdmi almaya çalışmayın site açılmadı ama iyi birşey olduğunu düşünmüyorum.

philips artık mecbur kalınmadıkça bakılmıyor.

bütçeni 450 yapabilir misin ?
  • Adaş bütçem belirttiğim kadar oluyor. Verdiğim link açılmadı herhalde. Sitesini ve ürün modelini belirtirsem bakabilirsinwww.hepsiburada.com. sitesinden aratarak 223V5LHSB/00 ürün modeli ile inceleyebilirsin. Ayrıca sizin tavsiyeniz ile bunun arasında ne gibi avantaj ve dezavantajları vardır ? Belirtirseniz sevinirim .

• quote:

Orijinalden alıntı: tsmurat61

Adaş bütçem belirttiğim kadar oluyor. Verdiğim link açılmadı herhalde. Sitesini ve ürün modelini belirtirsem bakabilirsinwww.hepsiburada.com. sitesinden aratarak 223V5LHSB/00 ürün modeli ile inceleyebilirsin. Ayrıca sizin tavsiyeniz ile bunun arasında ne gibi avantaj ve dezavantajları vardır ? Belirtirseniz sevinirim .

bütçeni 450 yapamazsan al madem bunu fena durmuyor.
  • Eyvallah ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.