Şimdi Ara

monitör büyüklüğü ve parlaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben yeni monitör aldım samsung s22b150 21.5 inch led

ama crt monitöre alıştığımdan mı nedir acayip büyük geldi artı parlaklık ve çözünürlük olaylarında biraz sıkıntı var gibi.

monitöre oturduğum yerden bi noktaya hizalama bakınca iyi ama diğer yerlere bakınca güzel gözükmüyor mesela face sohbet pencerinde yazılar belirgin değil biraz ve beyazlık oluşuyor.

sonra monitör öne yukarı aşağı hiç oynamıyor. altına destekli birşey koyup yukarı doğru kaldırınca daha güzel görünüyor parlaklık düşüyor.

birde yazılar bile hani bu kadar büyüklükteki ekrana göre sanki küçük. ilk kez windows 7 ve yeni bi bilgisayar olunca işler baya karışık gibi geldi bana :) aldığım adamıda aradım ondan küçüklerde 18 inch oda küçük olur diyo ayrıca değişmede olmuyor. ve monitör sabit oynamıyor diyorum her monitör oynar öne geriye doğru diyo.

fim cd si taktım playeri küçültünce güzel görünüyor büyültünce bozuluyor biraz. acaba tek bi ayarı mı var. parlaklık ayarları ilede oynadım ama pek değişmedi. o zamanda ekran kararıyor. eski crt monitörüm daha iyiydi ya

aoc monitör görmüştüm akrabada keşke onu alsaydım diyorum valla. ve gerçektende 21.5 göz yoruyor sanki

• Normal crt den 1080p ye geçince şok yaşamanız ekran çözünürlüğü yükseldikce oyun için daha iyi ekran kartına ihtiyaç olur ,,,film seyrederken özellikle 720p rip yada 1080p rip seyretmen lazım ki görüntü güzel olsun yoksa vcd koyarsan dağılır görüntü , zamanla alışır gözün hayırlı olsun ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LCD'de kontrast oranı farkı
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.