Şimdi Ara

Monitör ayarı yapılmıyor. Pasif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu ayarları yapamazsam iade vereceğim ancak bir türlü açamadım.

• Sürücüsünü yüklediniz mi? Windows ile etkileşimli çalışan bir monitör olabilir.
  • Monitörünüzün menüsü benimkiyle aynı yanılmıyorsam asus marka. Bende sizin gibi aynı sorunla merak edip araştırmıştım sonuç kullanma klavuzunda çıktı :). Öncelikle bağlantı olarak Dvi,hdmi mı kullanıyorsunuz yoksa Vga mı ?

Eğer dijital çıkış kullanıyorsanız kilitli olmasının sebebi, dijital çıkış kullanıldığında menüde otomatik olarak bazı ayarlar devre dışı bırakıyor. Devre dışı olan bu ayarlar sadece vga giriş için geçerli oluyor.

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/LCD%20Monitors/VP228/VP228H_english_20150805-1.pdf

Linkten 4.İmage bölümüne bakarsanız hangi ayarlar vga ile ilgili açılıyor görebilirsiniz. Dediğim gibi dijital çıkış(dvi,hdmi) kullanıyorsanız durum normal içiniz rahat olsun. Tabi vga kullanıpta bu sıkıntıyı yaşıyorsanız iade veya garantiye göndermeyi düşünebilirsiniz.

• Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Bulamadım ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yazı keskinlik sorunum var yazılar çok kötü görünüyor sizin monitör vp 247H mi? Dvi bağlantı yapıyorum

• Benim Vp228te modeli. Dvi bağlatıysa menüdeki ayarların açılmaması normal bende de kapalı şuan. Yazı keskinliği genelde VividPixel ayarı yüksek değerde ise olabiliyor. Vividpixel ayarını 0 veya 25 değerlerine getirip bir bakabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaffoo -- 3 Mart 2016; 20:16:00 >
  • 0 yapınca daha güzel ama oldu hala tam düzelmedi

19 inç lg 2006 model 1440x900 daha güzel görüntü veriyor resmen :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penanggalan

Ben yazı keskinlik sorunum var yazılar çok kötü görünüyor sizin monitör vp 247H mi? Dvi bağlantı yapıyorum

LCD Cleartype ayarını da yapın. Başlat menüsüne yazın çıkar. Baştan söyliyim, çok zor bir ayar: 10 sorunun herbiri birininin içine geçiyor. İlla birkaç ayrı deneme yaptıktan sonra harf köşelerindeki renk çalmalarının tamamen önüne geçebilirsiniz ancak. Onun monitörle alakası pek yok. Tabii, tablet netliği bekliyorduysanız, hata monitörde değil. 323 ppi detay seviyesinin yanından bile geçemez 96 ppi masaüstü monitör, hele de yansıma önleyici mat kaplama da tesir eder.
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Bende size benzer samsungun syncmaster modelinden geçiş yaptım :). Gözün alışması biraz zaman alabiliyor. Şu an hiç aramıyorum samsungu hatta bende baş ağrısı yapıyordu asusa geçtim geçeli öyle bir sıkıntım kalmadı. Bence siz imkan varsa bir karşılaştırma yapın derim. Montiörünüz çok güzel son teknolojileri barındıran bir model. Eğer sorun olduğunu düşünüyorsanız bir karşılaştırma imkanınız varsa diğer modellerle bir karşılaştırın. Belki hatalı bir üretime denk gelmiş olabilirsiniz.
    ClearType çok sıkıntı ayar ya :D
    Kabloyu altın uçlu hdmi yaptım.
    Biraz güzelleşti.
    O ayarı 25 den 0 a çektim daha iyi oldu.
    Şimdi 8.1 yüklüyorum win10 biraz font olarak sıkıntılı geldi hayırlısıyla mutlu olacaz :D
    Ama ben daha iyi bir kalite beklerdim açıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 3 Mart 2016; 20:32:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobezafer8

Bende size benzer samsungun syncmaster modelinden geçiş yaptım :). Gözün alışması biraz zaman alabiliyor. Şu an hiç aramıyorum samsungu hatta bende baş ağrısı yapıyordu asusa geçtim geçeli öyle bir sıkıntım kalmadı. Bence siz imkan varsa bir karşılaştırma yapın derim. Montiörünüz çok güzel son teknolojileri barındıran bir model. Eğer sorun olduğunu düşünüyorsanız bir karşılaştırma imkanınız varsa diğer modellerle bir karşılaştırın. Belki hatalı bir üretime denk gelmiş olabilirsiniz.

Zannetmiyorum açıkcası asustan nefret eden biriyim zaten eğer öyle bir şey olduysa dahada nefret ederim almadan önce 5-6 kez dedim test edin ok dediler verdiler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penanggalan

ClearType çok sıkıntı ayar ya :D
    Kabloyu altın uçlu hdmi yaptım.
    Biraz güzelleşti.
    O ayarı 25 den 0 a çektim daha iyi oldu.
    Şimdi 8.1 yüklüyorum win10 biraz font olarak sıkıntılı geldi hayırlısıyla mutlu olacaz :D
    Ama ben daha iyi bir kalite beklerdim açıkcası

Al tablet, mis gibi kullan. 323 ppi olduktan sonra cleartype da neymiş dersin.
    :D pc bırakılmaz ya :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.