Şimdi Ara

Monitor Audio (MA) Başlığı (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.255
Cevap
28
Favori
164.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler . Daha iyisi sizlere diyeceğim ama zaten sizde mevcut. Sağlıcakla...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ***radyo*** * kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güzel ve uygun maliyetli bir seçim.
  • Güle güle kullanın.Yenge hanım çok kızmamıştır umarım:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htokyay -- 21 Mayıs 2015; 13:36:42 >
  • Teşekkürler. Daha iyileri sizlerin olsun.
  • hayırlı olsun arkadaşlar
  • Sağ olun.
  • htokyay H kullanıcısına yanıt

Tesekkur ederim Abi, goruntusu hosuna gittigi icin ses etmedi. Kablolari gizleyince resim paylasacagim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar manitör audio rx 6 lar hayırlı olsun keyifli dinletiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tema59 -- 21 Mayıs 2015; 16:09:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***radyo***

quote:

Orijinalden alıntı: duncan21

Merhaba ,

Walnut renk garanti bitmiş kutulu oldukça temiz durumda rx6 ve rx center var elimde ilgilenenler pm atabilir.

Ben de duncan21 arkadaşımızdan rx6 ve rx center alarak aranıza katıldım. Kendisine buradan da teşekkür ediyorum. Sıfır diye satsa yeriymiş. Ürünler çok temiz.

Hocam hayırlı olsun tekrardan.Ürünleri paketleyip kargoya verirken içim cız etmişti ama sizin gibi birisine gittiği için oldukça sevindim . Umarım sesinide beğenirsiniz .
  • Gerçekten kaliteli ve şık ürünler. Bir de temiz kullanılınca daha bir güzel oluyor. Dün sırf izlemek için bile bir iki defa salona girdim. Ses konusu için biraz ayar yapmam lazım. Lambalıya , hrt hd dac' ı ilave edip uzun süreli bir dinleme yapmam lazım müzik için. Alelacele bir iki filmde denedim. Özellikle dikkatimi çeken center oldu. Tek başına bütün işi üstlenmiş gibiydi.
    M.A. RX Center çok başarılı bir ürün, daha önce farklı bir kaç center kullanmıştım ve hepsinde de avr'ye kalibrasyon yaptıktan sonra center kanalın ses seviyesini arttırmam gerekmişti ve buna rağmen bazı sahnelerde ne dediler diye filmi biraz geri aldığım oluyordu. RX Center'da ise fısıltı sesleri bile çok net duyulabiliyor
  • Hayırlı olsun hoparlörleriniz.
    furai'nin dediği gibi RX Center çok başarılıdır, PL200 kulelerle beraber kullanıyorum ve kalite olarak hiç sırıtmıyor. Silver serisinin centerı böyleyse GXC veya PLC nasıldır merak ediyorum.
  • PlayerX kullanıcısına yanıt
    İngiltereden getirtme şansınız varsa zaman zaman güzel indirimler oluyor.Gold serisi tavsiye ederim Nacizane:))
  • Evet hocam. Yalnız uzun uzun deneyemedim. Kısmetse eve gidince filmlerdeki efektli sahnelerde denerim. Eski setimi degistirmemdeki sebep de centerdı zaten. Yoksa memnundum. Yek center değiştirmeyi düşündüm . Bu sefer frontlarla uyumlu olmayabilirdi. Böylece ön üçlü MA oldu. İyi de oldu sanki. Surroundlarda simdilik stereoda kullandığım q acoustics concept 20 leri kullanıyorum. Fiyat ve renk uyumu olan bir ma karsima çikana kadar. Sub olarak Magnat 302a yeterli geliyor zaten.

• Teşekkürler

Ben memnundum ama kaşıntı değişiklik getirdi bana.Kimisi beğenmiyor ama kuleleri de centeri de güzel.Fiyat olarak ta emsalleriyle kıyaslanmaz.
  • Ne aldınız yerine?

Benim sinema sistemine eşitlendi :)

• Alana satana hayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı uğurlu olsun. O zaman hedef 12 den vurulmuştur diyebiliriz.

• 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.