Şimdi Ara

Monitör Alırken Dikkat Edilmesi Gerekilenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Inventus'tan 350 Liraya SAMSUNG B2230N 21.5" LCD, 1920x1080, 5ms,Full HD, D-SUB, Geniş LCD ekran almak üzereydim fakat bugünkü vatan %25 kampanyasını görünce aynı fiyata gelen 23" Led ekranlar gözüme çarptı.(Örnek olarak)Tek eksikleri Full HD olmamaları ve analog bağlantı kullanmaları. Bilgisayarda çoğunlukla oyun için zaman geçireceğim. Analog'la HDMI bağlantı arasındaki nedir? Ekran boyutu küçük olsa da Full HD monitörü mü almalıyım?

• HDMI video yanında ses de taşır. insan gözünün ayırt edebileceği farklar yok deniyor ama ben konunun uzmanı değilim. biraz araştırdım ve VGA almaya karar verdim açıkçası, AOC markasını araştırıyorum iyi midir diye..

Orijinalden alıntı: Leviathan77

HDMI video yanında ses de taşır. insan gözünün ayırt edebileceği farklar yok deniyor ama ben konunun uzmanı değilim. biraz araştırdım ve VGA almaya karar verdim açıkçası, AOC markasını araştırıyorum iyi midir diye..

Sakın vga alma ya dvi, ya da hdmi alır. vga çok bulanık gelir bunları kullanan birine. gerçek netlik bu ikisindedir.
  • 1920x1080 alman yararınadır. ha daha çok oyun oynayacağım diyorsun, grafik kartın bu çözünürlükteki yeni oyunları zorlanmadan kaldırabilcek düzeyde ise niye geçmeyesin ki. İster 21' al ister 23', kersoz2003'un belirttiği gibi dvi, hdmi alman daha iyi olacaktır.
  • bencede 21" yeter ne gerek var 23" e

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.