Monica Bellucci gibi bir kadın daha dünyaya gelirmi ?(Z Kuşağıda içerir)

-
-
oguz saso replikleri yapma.
-
Kusursuz kelimesinin tanımı. Dünyanın en güzel kadını. Bence gelmez
-
Gelmez artik 18 yasini dolduran silikon bastiriyor yuzune. Uzayli gibi igrenc çeneler vs
Bide su kadina bak
Sirf guzellik
Kadınlık
Disilik.
Ohhh
Sanirim yuzunde estetik yok. Eskiden fotosop da yoktu.
Belki son zamanlarında anca
Ne kadin be. Fizigi de tam bir at.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Katiliyorum Z kusaginin kadin zevkide degisti erkek gibi giyinen kadinlari seviyolar, yarisi ayak fetisi. Lan yuruyun gidin benden uzak durun 5 dakika muhabbet edilmez bunlarla.
-
-
ikisi de ölebilir üzülmem
-
-
Uyuşturucudan ağzı yüzü kaymış, bakışları ölü balık gibi, suratı tuvalet taşına dönmüş. İyi fotosu bu yani, anladım. -
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88Katiliyorum Z kusaginin kadin zevkide degisti erkek gibi giyinen kadinlari seviyolar, yarisi ayak fetisi. Lan yuruyun gidin benden uzak durun 5 dakika muhabbet edilmez bunlarla.
yarısı ayak fetişi kısmına kahkaha attım hocam :D ne düşünüyorsun bu fetiş hakkında
-
Konuşmanda oğuz sasilik seziyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Monica belluci bana o kadar üst düzey gelmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EE2524EE -- 17 Şubat 2021; 1:15:53 > -
Echo chamber ve sürü psikolojisinin en büyük kanıtlarından bu kadın, dünya güzel kadın kaynıyor bu kadına değil herhangi bir kadına dünyanın en güzeli demek mantıksız. Bana kalırsa o kadar da güzel olmayan kadındır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Uyuşturucudan ağzı yüzü kaymış, bakışları ölü balık gibi, suratı tuvalet taşına dönmüş. İyi fotosu bu yani, anladım.
|
oguz saso replikleri yapma. |
Katiliyorum Z kusaginin kadin zevkide degisti erkek gibi giyinen kadinlari seviyolar, yarisi ayak fetisi. Lan yuruyun gidin benden uzak durun 5 dakika muhabbet edilmez bunlarla. |
7 ay sabah akşam poşetten tiner bonzai birde çakmak gazı çekmiş gibi bskıyor
|
Benzer içerikler
- sürekli dejavu yaşamak
- astigmat gözlüğe alışma süresi
- 4. sınıfta erasmus başvurusu yapılır mı
- flörtle ne konuşulur
- sağlamtaş motor ayşe kimdir
- google çizim yap
- telegram indirim
- en ilginç rekorlar
- prompt mühendisliği nedir
- dc açıldı mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X