< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
MONEYTOLIA [AS Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para] [ANA KONU] (2. sayfa)
-
-
chat gpt tavsiye etmişti ama saçma bir kart olduğunu gördüm ,başta bir kitap büyüklüğünde sözleşme neyse onu geçtim direk kimlik onaylama sayfasına geçiyor , 3 kuruş keş bek İçin bu kadar kendimi size teslim edemem , sildim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 19 Ekim 2025; 23:10:29 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tamam.
_____________________________ -
Icloud için de cashback veriyor mu ?
Vermesi gerekir. Abonelik ödemesine tanımlı şeylere veriyor. Yine desteğe yazarak sorun.quote:
Orijinalden alıntı: mafezakuIcloud için de cashback veriyor mu ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bütün kampanyalarını kaldırmış gözüküyor.
zaten 15 gün önce cashbacki çok geç yatırdılar. yatan cashbacki çektim burası da yalan oldu denilebilir.
https://www.moneytolia.com/moneyback/
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Burası da mı patladı yahu ?
Şu an kampanyalar konusunda bir bilgi yok.
Ben desteğe yazdım 21.11.2025 itibariyle tüm kampanyalar sonlanmıştır diye dönüş yaptılar.
Moneytolia’da Moneyback programımız 21.11.2025 itibarıyla sona erdi.
Moneytolia olarak kullanıcılarımıza değer katan projeler üzerinde çalışmayı sürdürüyoruz. Gelişmeler için bizi takip etmeye devam et.
güvenilir mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ English fun clup, sadece ingilizce konuşuyoruz ve dünyanın her yerinden arkadaşlarla eğleniyoruz, facebook grubumuz
https://www.facebook.com/groups/362852221195241/ -
üye olmadığım halde hergün mesaj gönderiyor bugün de yılbaşı mesajı göndermiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ English fun clup, sadece ingilizce konuşuyoruz ve dünyanın her yerinden arkadaşlarla eğleniyoruz, facebook grubumuz
https://www.facebook.com/groups/362852221195241/ -
Moneytolialılar market alışverişlerinde nakit kazanarak bütçelerine destek oluyor.
Çağrı Market’te ödemeni Moneytolia Kart ile yap, harcamanın %10’unu anında nakit kazan.
Moneyback Programı ile Çağrı Market alışverişlerinden her ay en fazla 100 TL nakit kazanabilirsin.
Şartlar ve Koşullar
- Bu programdan faydalanmak için Moneytolia hesap sahibi olman ve ödemeni Moneytolia Kart ile yapman gerekir.
- Bu program sadece Çağrı Market şubelerinde geçerlidir.
- Çağrı Market şubelerinde Moneytolia Kart’la yapacağın toplam 1000 TL’ye kadar olan harcamanın %10’u hesabına anında nakit olarak geçer.
- Her ay en fazla 100 TL nakit kazanabilirsin.
- Moneytolia Kart satışı Beylikdüzü, Başak Center, Atalar ve Reşitpaşa şubelerinde geçerlidir.
- Bu program 2026 Mart sonuna tarihe kadar geçerlidir.
IBAN'a para gönder işlemlerinde 10 TL işlem ücreti alınmaktadır. Göndermek istediğiniz tutara bu ücreti dahil ettiğinizde tutarın bakiyenizi aşmaması gerekmektedir. Bakiyenizi ve göndermek istediğiniz tutarı kontrol ederek tekrar deneyebilirsiniz.
Iban'a transfer ücretli olmuş.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
iOS
Android