Şimdi Ara

Money Visa ile 4 Kere 75 TL Alışverişe 75 TL Money Hediye!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
5.085
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-31 Aralık 2012 tarihleri arasında Money Visa ile Migros, 5M Migros,Tansaş,Macrocenter,Mjet veya Migros Sanal Market’ten farklı günlerde ve tek seferde 4 kere 75 TL ve üzeri harcamaya 75 TL Money!

Kampanya Detayı:
    •Kampanya 1 – 31 Aralık 2012 tarihleri arasında Money Visa ile Migros, 5M Migros,Tansaş, Macrocenter, Mjet veya Migros Sanal Market'ten farklı günlerde ve tek seferde 4 kere 75 TL ve üzeri alışveriş yapılması durumunda geçerlidir.
    •Kampanyaya katılmak için 1-31 Aralık tarihleri boyunca "MARKET" yazıp 3340'a SMS gönderilmelidir.
    •Kampanya müşteri bazındadır. Kampanyadan her müşteri sadece bir defa faydalanabilir ve en fazla 75 TL money kazanabilir.
    •Kampanyaya tek ödemeli işlemler ve sanal pos işlemleri dahildir.
    •Taksitli işlemler, ekspres limit ve ödül kullanımları kampanyaya dahil değildir.
    •İade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
    •Kazanılan Money'ler, 10 – 20 Ocak 2013 tarihleri arasında kazanılan kart ile sadece Migros, Tansaş, 5M, Mjet, Macrocenter veya Migros Sanal Market'ten kullanılabilecektir.
    •Kullanılmayan Money'ler geri alınacaktır.
    •Aynı gün içerisinde yapılan birden fazla 75 TL ve üzeri harcamaların ilki kampanya dahilindedir.
    •Kampanyada işlemler Garanti POS'undan geçmelidir.
    •Gönderilen SMS'ler, Garanti Bankası sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmelidir.
    •Gönderilen her SMS operatör tarifeleri üzerinden 1 SMS olarak ücretlendirilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Millet kartları kapatmaya başladı, Garanti Yeniden Money visa'yı canlandırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

Millet kartları kapatmaya başladı, Garanti Yeniden Money visa'yı canlandırdı.

Dur biz daha yeni aldık. Ekmeğini yiyelim.

Bununla birleştirebilirsem iyi olur.
     Money Visa ile 4 Kere 75 TL Alışverişe 75 TL Money Hediye!
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancantürk

quote:

üyelik ücreti geri iade ediyorlar mı? ilk ekstrede üyelik ücret yansıtılır diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasmoon

quote:

quote:

üyelik ücreti geri iade ediyorlar mı? ilk ekstrede üyelik ücret yansıtılır diyor.

Yansıtırsa yansıtsın. İadesini isterim, etmezlerse bir yıl dolarken tekrar isterim o zaman puan olarak yüklüyorlar. Yüklemezse kapatırım, doğru THH'ye.

• quote:

Orijinalden alıntı: rasmoon

quote:

quote:

Money visa'da diğer kartlara göre daha kolay iade ediliyormuş, tabi Money olarak.

• bosyok yazıp 3340 a gönderin.. 75 tl harcarken 7 aralığa kadar karta birazda hediye bonus gelebilir..güzel kampanya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • money visası olmayanlara uzun süre kampanya olmaz artık
  • hediye kartı yüklemelerinde de geçerli oluyor mu bu kampanya
  • eğer hediye kart yüklemelerinde geçerli olursa ve alttaki kampanya ile birleşirse 4*75 e 75 money + 20 bonus olur, tabi boşyok kampanyasınada dahil olarak kazanç artırılabilir

Bonus ile her 75 TL ve üzeri akaryakıt veya market harcamanıza 5 TL, toplam 20 TL bonus kazanın!Kampanya detayları:

1 – 8 Aralık 2012 tarihleri arasında tek seferde Bonus Üye İşyeri olan market veya akaryakıt sektörlerinde yapılacak her 75 TL ve üzeri harcamaya 5 TL, toplamda 20 TL bonus hediye edilecektir.Kampanyaya katılmak için müşterilerin 1 – 8 Aralık 2012 tarihleri arasında KAZAN yazıp 3340’a SMS göndermesi gerekmektedir.
    Kampanyaya Altın Bonus hariç tüm Garanti Bonus’lar, Money ve Flexi dahildir.
    Bir müşteri kampanya dahilinde en fazla 20 TL bonus kazanabilir.
    Yüklenen bonus 11 - 20 Aralık 2012 tarihleri arasında kullanılabilir.
    Kullanılmayan bonus geri alınacaktır.
    Kampanyadan faydalanmak için işlemler mutlaka Garanti Bankası POS'undan geçmelidir.
    Kampanyaya ticari kartlar dahil değildir.
    Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
    Taksitli işlemler kampanyaya dahildir.
    Bir gün içerisinde aynı işyerinde yapılan harcamaların ilki kampanyaya dahil edilecektir.
    Flexi Card sahiplerinin kampanyadan yararlanabilmeleri için “EVET KAZAN” yazıp kartlarının son 6 hanelerini 3340’a göndermeleri gerekmektedir.
    Flexi kayıt iptalleri “IPTAL KAZAN” yazıp kartlarının son 6 hanelerini 3340'a göndererek yapılabilir. Flexi için kampanya katılım ücreti 1,99 TL'dir.
    Kampanyaya MoTo (Mail order, Telephone order), Paypass işlemleri de dahildir.
    Kampanyaya sanal Bonus Card’lar da dahildir.
    Kampanya katılım SMS'lerinin Garanti Bankası sisteminde bulunan cep telefonu numaralarından gönderilmesi gerekmektedir.
    Kampanyaya katılım, gönderilen her SMS için operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilir.
    Şeker Bonus sahipleri 7353'e, ING Bonus sahipleri 2205'e, TEB Bonus sahipleri 4616’ya, Eurobank Tekfen Bonus Card sahipleri 8222’ye, Türkiye Finans Happy Card sahipleri kartlarının son 6 hanelerini yazıp 2442'e, Tekstilbank Bonus Card sahipleri 05327524404’e SMS göndermelidir. ABank Bonus Card sahipleri için SMS ile katılım gerekmemektedir. Deniz Bonus sahiplerinin 3280'e FIRSAT yazıp göndermeleri gerekmektedir.

• alışveriş kotasını karfur'un 4'e 1 kampanyası ile doldurdum. karfur'da yine kampanyalı ürünlerde uygun fiyatlı birşeyler bulunabiliyor. ama migros'tan ne alacağız ki? katılsan da çok dikkatli harcama yapmadıktan sonra verdiği 75 bonus'u hayli hayli geri alır migros-garanti..
  • Alkol ve sigara alsak geçerli olur mu?

• 4x75'e 75 TL + Money visayı yeni alana 100 TL'ye 50 TL + 75 TL'ye 5 TL + boşyok + Turkcell 5 TL indirim + birde GDİ yaparlarsa = Güzel kampanya olur.
  • quote:

4x75'e 75 TL + Money visayı yeni alana 100 TL'ye 50 TL + 75 TL'ye 5 TL + boşyok + Turkcell 5 TL indirim + birde GDİ yaparlarsa = Güzel kampanya olur.

• Hediyem kartla ilgili bit kısıtlama notlarda görünmüyor gibi.Sanırım geçerli olur.

• arkadaşlar money visa'ya yeni sahip olduğum için birşey öğrenmek istiyorum.hani migros'un çekiliş kampanyaları var ya.onlara katılırken kasada eşim adına kayıtlı olan money club kartını verdikten sonra, kendi üzerime kayıtlı money visa kredi kartım ile ödeme yaptığım zaman iki ayrı çekiliş hakkı mı elde etmiş oluyorum.hem kendim hem de eşim adına?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheEvent

Alkol ve sigara alsak geçerli olur mu?

MH'yi aradım, alkol, tekel. elektronik falan olmuyor gibi bir şart yok dediler, demek ki tekel ürünleri kampanyayay dahil.... Zaten sigaraya zam 1 Ocak ta kaçınılmaz, stok olur, yüzde 25 kazanç da cabası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: resat76

quote:

MH'yi aradım, alkol, tekel. elektronik falan olmuyor gibi bir şart yok dediler, demek ki tekel ürünleri kampanyayay dahil.... Zaten sigaraya zam 1 Ocak ta kaçınılmaz, stok olur, yüzde 25 kazanç da cabası...

En iyisi sigarayı bırakmak. Ben 10 ağustos'ta bıraktım, 111 gündür içmiyorum. Günde 1,5 paket kısa winston box içiyordum.

10 TL x 111 = 1110 TL

Hediyem karta yükleme yapsak olur heralde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: resat76

quote:

En iyisi sigarayı bırakmak. Ben 10 ağustos'ta bıraktım, 111 gündür içmiyorum. Günde 1,5 paket kısa winston box içiyordum.

10 TL x 111 = 1110 TL

Hediyem karta yükleme yapsak olur heralde.

Allah bize de nasip eksin insallah....... Para bi yana, ömürden çalıyoruz vlaa....

• Arkadaşlar bonus kampanyalarına üye olmak için ücretsiz mesaj paketinizdeki mesajları kullanmak ve mesaj başına 50 kuruş ödemek istemiyorsanız her kampanya için verilen numaranın başına 0532752.... ekleyin.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.