Şimdi Ara

Mondeo mu Insignia mı C5 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arabayı yükseltmeye karar verdik. Ortalama 40-45bin arası alabileceğimiz D segmenti arabalara bakıyorum. Genel olarak en çok Mondeo'ya içim ısındı.

Bunlardan hangisini tercih edersiniz. Ayrıca o fiyata aynı segmentten araba önerileriniz nelerdir?

• Ben size bunların dışında tuttuğunuz avensisi öneririm bir inceleyin .
  • Benimde Max. 40 bin TL kadar butcem var ve bi aralar mondeo ya kafayı takmistim.cok araştırdım Full avensis ile Full mondeolar arasında baya bi donanım ve fiyat farkı var. Ayrıca mondeolar yol tutusunda passattan da avensisden de insigniadan da daha iyidir. Hatta Size küçük bi bilgi vereyim başbakanın aracına eskortluk yapan araçlar mondeo dur. Konusu dh de var araştırın nedenlerini ogrenirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EleSuDökenSuat kullanıcısına yanıt
    FORD MONDEO GÜZEL OLUR.
    AMA BEN 2011 TOYOTA 1.6 AVENSİS 132 BG VALVEMATİC ELEGANT EXTRA ÖNERİRİM.
    http://forum.donanimhaber.com/m_89336323/tm.htm

Mondeo mu Insignia mı C5 mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 21 Ekim 2014; 11:14:05 >

• mondeo o sınıfın lideridir her zaman ama insanımızdaki wv takıntısı yüzünden 2. eli zayıftır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bellagioo -- 21 Ekim 2014; 10:50:07 >
  • Avensis de olabilir tabi. Sonuçta Japon arabası ve Toyota çok sorun çıkaracağını sanmıyorum. Ama Avensis nedense içi çok boş geliyor bana. Mondeo sanki daha derli toplu bir araba
  • 1.6t 180 bg insignia
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fluence mi Fiesta mı?
    11 yıl önce açıldı
    Jetta mi C4 mu Corolla mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • C5 elensin
    2nci el toyota camry

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doenitz -- 25 Ekim 2014; 17:54:54 >
  • Mondeo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toyota avensis ya da insignia.

• Mazda 6.
  • Çok yaksin ama gitmesin diyorsaniz Insignia tabiki de.

• Mondeo ve Insignia'yı kullandım uzun yolda, c5 hakkında çok bir fikrim yok.

Şunu söylemeliyim, Mondeo uzun yolda kullanılabilecek en konforlu arabadır açık ve net. İçeri bir gram ses almıyor, direksiyonu çok güzel, virajlara 200 ile girerim o güveni verdi bana. Insignia'nın da kendine göre +'ları vardır ama ben Mondeo'yu tercih ederim.
  • Bahsettiğiniz araçlar arasında mondeo ve c5 daha çok aile için insignia daha çok spor görünüm için seçilecek araçlar. Yaklaşık 4 sene monde 1.6 titanyum x paket kullandım. Avensis öneren arkadaşla brn de aynı fikrdeyim. 40 bin ylye alacağınız araç yaklaşık 5 yaşında ve 100bin km yr yakın olacak ve size masraf çıkarma ihtimali var. Bence sizin için zaruri donanım ihtiyaçlarını belirleyin yeterli geliyorsa avensisi seçmeniz mantıklı olacak. Japonların sotunsuzluk konusunda daha iyi olduğu bir gerçek. Bu sınıfta atmosferik 1.6 lardan çok fazla performans Beklemeyin. 2. El alacağınjz için bence 2lt seçeneklerden honda accord ve mazda 6 da aklınızda bulunsun. 2. El olayında bence marka model takıntısı kadar temiz bakımlı özenli kullanılmış araba bulabilmek önemli. İçinize sinen iki üç model belirleyip ona göre araştırılabilir. Mondeonun artısı yol tutuşu ancak araç sessiz değil. C5 i bilmiyorum. Avensis de çok konforlu sorunsuzluk avantajı ama donanımı düşük. İnsignia görünümü ve yol tutuşu ile avantajlı ama içerisi daha dar ve atmosferik motoru sanzımandan dolayı bir tık daha cansız. Allah yardımcınız olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Halisane_Şanzımancı

Çok yaksin ama gitmesin diyorsaniz Insignia tabiki de.

1.6T insignia gitmiyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: MOVISTAR

quote:

Orijinalden alıntı: Halisane_Şanzımancı

Çok yaksin ama gitmesin diyorsaniz Insignia tabiki de.

1.6T insignia gitmiyor mu

Ayni beygir baska emsallerine göre gitmiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.