Şimdi Ara

Mondeo'dan s320'ye geçiş :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
21.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mondeodan w220 kasa 99 model s320'ye geçmek istiyorum.konforu hakkında aklımda hiç bir soru yok ama yakıt ve vergi biraz düşündürücü.vergi aslında okadarda önemli değil 1.5 sene içinde 12-16 kategorisine girecek ama yakıt nasıldır acaba.bilgisi olan arkadaşlardan bu bilgilerini paylaşmalarını istiyorum

Mondeo'dan s320'ye geçiş :D

• S320 ye biniyorsanız da yakıtını düşünmeyin be kardeşim, illaki düşünecekseniz birisi gelirde çarpıp aynamı yada farımı kırarsa nasıl alırım yenisini diye düşünün, yada bakım için servise girdiğinde kaç paraya malolacak onu düşünün.
  • illaki yakıtı çok olacaktır buna hazırlıklı olmalısınız şehir içinde 100 kmde 20 l lere kadar yakabilen bir araç sonuçta tüp taktırarak bu sorunuda çözebilirsiniz diyorum ama gelgelelim vergisine parça fiyatlarına bu tür araçalr tank gibidir bir o kadrda sağlam kolay kolay arız açmmaz ama bir açarsada eğer maddi durumunuz iyi değilse kolay kolay altından kalkamazsınız ince eleyip sık dokumanız gerekiyor temzini bulursanız uzun yıllar size hizmet edecektir oda bi kesin ama ben olsam uzak dururdum dertsiz başıma dert almazdım
  • çok yakar ama güzel araç...
  • 2. el incelemesinde bakımlarının astromik olduğu yazıyordu. Sağlam araçtır ancak kasko yaparlarsa o da çok yüksek çıkacaktır
  • vergisi çok önemli değil aslında 12-16 kategorisine girdiği an 1500 lira oluyordu galiba oyuzden bu kasanın en eskilerine bakıyorum oda 99 modeller.daha pek bir araştırma yapmadım ama mondeo aracımın yanında birde 97 model e280 kullanıyorum şehiriçinde 12 litre yakıyor.s320'de 15'i aşmaz gibi geliyo tüp olayınıda sevmiyorum.tüm arabalarımı kaskolattım şuzamana kadar tabi bunun fiyatı birazdaha tuzlu olur ama hayırlısı işte onumde tek sorum yakıt ,yedek parça..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohmygosh

vergisi çok önemli değil aslında 12-16 kategorisine girdiği an 1500 lira oluyordu galiba oyuzden bu kasanın en eskilerine bakıyorum oda 99 modeller.daha pek bir araştırma yapmadım ama mondeo aracımın yanında birde 97 model e280 kullanıyorum şehiriçinde 12 litre yakıyor.s320'de 15'i aşmaz gibi geliyo tüp olayınıda sevmiyorum.tüm arabalarımı kaskolattım şuzamana kadar tabi bunun fiyatı birazdaha tuzlu olur ama hayırlısı işte onumde tek sorum yakıt ,yedek parça..

1997 E280 ve 2007 E 270 CDI kullanıyorken birde 99 S320 almak çok mantıklı değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Egea dan chr ye geçilir mi ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • birçok yerde s serisi ile ilgili açıklamada bulundum. yalnız size birşey soracağım şuan e serisini kullanmaya devam ediyorm demişsiniz şahsen ben hem 98 model sattım ve 00 model e200komp halen var istanbul ve ankara gibi şehirlerini baz alırsak şehiriçi yakıt tüketimi kesinlikle 12lt falan değil yanılıyor olmayın yada kullandığınız yerler tam şehiriçi değil.yani yanlış anlamayın s kasayıda baz alırken 15lt faln diye hesap etmeyin bir hayli hesabı şaşırtabilir.
  • Benim açtığım konuya bak istersen,pershing105'ten hayatın boyunca yetecek açıklamalar mevcud

Sağolsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

çok yakar ama güzel araç...

+20
  • Bu foruma bakarsan herkez Clio yada Era'ya binicek.

Kafadan çok yakar, yok parça pahalı.

Bostancı Torlak Servisi'ne göstermeden MB almayın.

W211 kasayada bakın, S kadar olmasada gayet konforlu.
  • acaba 2005 model 2.5tdi Touareg dahamı mantıklı olur fazla kilometre sorun çıkarabilirmi?
  • bahsettiğin araca hiç yatkınlığım yok yalnız fiyatlar 70-80 civarında sanırım
  • Araç benzinle şehir içinde 50 KR'dan aşağısını yakmıyor.Ancak şehirdışı yakıt tüketimi 25 KR'a kadar düşüyor.LPG'deki yakıt tüketimini bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayk5555

Araç benzinle şehir içinde 50 KR'dan aşağısını yakmıyor.Ancak şehirdışı yakıt tüketimi 25 KR'a kadar düşüyor.LPG'deki yakıt tüketimini bilmiyorum.

bu bahsettiğiniz araç s serisi mi şehir dışı yakıt tüketimi 25 kuruş olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: pershing105

bahsettiğin araca hiç yatkınlığım yok yalnız fiyatlar 70-80 civarında sanırım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mercedes-s-ozbay-otodan-mercedes-s-320-long-servis-bakimli-30106843/detay 49.500 TL
  • quote:

quote:

Araç benzinle şehir içinde 50 KR'dan aşağısını yakmıyor.Ancak şehirdışı yakıt tüketimi 25 KR'a kadar düşüyor.LPG'deki yakıt tüketimini bilmiyorum.

bu bahsettiğiniz araç s serisi mi şehir dışı yakıt tüketimi 25 kuruş olan

Evet inanamayacaksınız ama S SERİSİ.Mercedes motorları uzun yolda mükemmel derecede yakıt ekonomisi sağlıyor..

Not : 25 Kuruşa kadar düşüyor dedim,tabii ki kullanıma bağlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayk5555 -- 3 Eylül 2010; 16:59:01 >
  • quote:

quote:

bahsettiğin araca hiç yatkınlığım yok yalnız fiyatlar 70-80 civarında sanırım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mercedes-s-ozbay-otodan-mercedes-s-320-long-servis-bakimli-30106843/detay 49.500 TL

toureg için söyledim yatkınlığımı zaten s konusunda almış satmış biri olarak yatkınlığımı ve bilgilerimi her yorumda paylaştım ayrıca bu araca 49 hikaye olur her zaman söylüyorum (99-01)35-45ten fazla temizliğine göre veren varsa kazık yemiştir.bu arada şehirdışı 25 kuruş gibi kesinlikle bir hesap yok galerilerin ve eski listelerdeki yakıt tüketimleri kafanızı karıştırmasın. bu araba yeri geldiğinde 1 liradan fazlasını bırakıyor şehir içi 50 kuruş gören varsa benzinde kesinlikle o trafik şehir içi trafiği değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pershing105 -- 3 Eylül 2010; 17:13:50 >

• @pershing105 arkadaşım araca 35-45den fazla veren kazık yemiştir diyosun fikrine saygı duyuyorum ama araştırdığım w220 kasaların en ucuzu 47.500'dü acaba astronomik pazarlık paylarımı mevcut şuana kadar hep d sınıfı araç kullandım ama artık daha üst sınıf araç kullanmak istiyorum 2000 model üstü 2700cc'ye kadar 60000-65000 tl civarında bildiğiniz araçları paylaşırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohmygosh

@pershing105 arkadaşım araca 35-45den fazla veren kazık yemiştir diyosun fikrine saygı duyuyorum ama araştırdığım w220 kasaların en ucuzu 47.500'dü acaba astronomik pazarlık paylarımı mevcut şuana kadar hep d sınıfı araç kullandım ama artık daha üst sınıf araç kullanmak istiyorum 2000 model üstü 2700cc'ye kadar 60000-65000 tl civarında bildiğiniz araçları paylaşırsanız sevinirim.

bunu galeri piyasası için dedim ben işlerim hafif olduğu dönemde zaten bu sektörün içindeki arkadaşlarla konuşuyorum sanayi vb yerlerde birkaçtane kiracım var.oradanda az çok piyasayı takip ediyorum.6-7 seneden fazla oldu s kasadan ineli şahsım olarak ama öğrencilik dönemimden hatırlıyorum babamdan aldığım harçlığım ile ben anca benzımı koyar kalan ihtiyaçlarımı arkadaşlarım s ile geziyor diye onlar çekerdi diyebilirim.şimdi 30 yaşına geldik meraklısı olarak bu tip araçlara binen arkadaşlarım halen var ve ankara -istanbul otobanında o araçla kimse 100-110 ile gitmez gitse dahi kesinlikle 40-45 kuruştan aşağı yakmaz.yaksa yaksa en fazla izmit-hendek arasındaki duzlukte 35 kuruş falan yaksın ayrıca şuan bir arkadaşım s500long var şehir içi 1 liranın altını hiç görmedğini iddia ediyor.bahsettiğim trafik istanbul merkezi yerlerden bahsediyorum.öncelikle şunu sormak isterim tavsiyeden önce gunluk km veya aylık ne kadar civarındayol yapıyorsunuz ve suv falanda bakıyorsunuz vergi dilimi seneye düşecek sanırım biraz yüksek 4bin üzeri ama 70-75 cayanne s ler alınabilir benzin çok yakar ama s kasa kadar olur ve kmlerin duşuk olmasınla beraber pek sorun şikayet etmedi bir arkadaşım 100k geçmesine rağmen.bir bilgi daha ben uzun yol olsun şehiriçi olsun artık elimde 5 tane 2000cc üzeri araç var ve keyif alacağım veya özlediğim zamanlar haricinde kesinlikle binmiyorum.gunluk kullanımız bir hayli fazla ise bu tip araçlar yakıttan bir yana garanti sürelerinin bitmiş olması birlikte masrafları külfetli oluyor.öncelikle siz suv mu arabamı karar verin ona göre içinize sinecek birşeyde karar kılalım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.