Şimdi Ara

Mondeo--C4--Linea (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: shadowgeist
    Başka bir arkadaşa vermiştim bu tavsiyeyi,biraz kırpıp c4e uyarlayarak sana da söyleyeyim.
    citroen alacaksan sana eski bir c3 kullanıcısı ve tomarla citroen kullanmış biri olarak kısa bir bilgilendirme yapayım.
    -yetkili servisle selamı sabahı keseceksin(adamın ciğerini sökerler).
    -Özel servislerde parçalarını yarı fiyatına bulursun citroenlerin,ve kolay kolay parça sıkıntısı çekmezsin.
    -her türlü bakımı özel serviste yaptıracaksın.
    -Apaçi gibi araba kullanırım Şumayerim hağnnn huğnnn diyorsan,yollar bozuk nolacak girerim 80le çukura diyorsan citroenle selamı sabahı keseceksin.
    -arabanın deposunu hiç bir şart ve surette ağzına kadar doldurmayacaksın,illa ki 10 litre kadar pay bırakacaksın(bu tavsiyeme uymayıp benzin şamandırasını çatlattı babam,serviste 560 lira istediler özelde 250tl ye halloldu).
    -arabanın bakımını aksatırım amanda ne olacak canım 2 bin km geçse bunun bakımı falan diyorsan aynı şekilde selamı sabahı keseceksin.
    -Arabayı alırım almadan satarım çok pis galericiyimdir diyorsan yine selamı sabahı keseceksin.
    Bu saydığım özellikler sende yoksa c4 güzel arabadır,hayrını gör.

hiçbiri bende olmayan özellikler. Hız yapmam arabaya özen gösteririm. Servis sıkıntısını duymuştum çok pahalıymış.

Tavsiyeler için sağol c4 daha iyi olucak sanırım. Çok km de yapmamış genellikle ikinci el c4 ler o bakımdan da avantajlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pislickx -- 16 Şubat 2013; 17:09:08 >

• Arkadaşlar hiç kusura bakmayın ancak ben C4 te hiç yalıtım namına bir şey görmedim... Sanki aslaltla aranda çok ince bir saç varmış gibi geliyor... İçeri çok yol sesi alıyor. Mondeo ya binmedim ancak C4 ün yalıtımının iyi olduğunu nasıl söylersiniz anlayamıyorum :( SÜrüş olarak iyi bir araç otm vitesi güzel sarsmıyor ..

Benim mantığım mondeo yu incelemnizi öneririm... C4 bana çok sesli gelmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pislickx

Servis sıkıntısını duymuştum çok pahalıymış.

yetkili servise gitmeyeceksin hepsi bu.
    onun dışında parçaları gayet makul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: greencher

Arkadaşlar hiç kusura bakmayın ancak ben C4 te hiç yalıtım namına bir şey görmedim... Sanki aslaltla aranda çok ince bir saç varmış gibi geliyor... İçeri çok yol sesi alıyor. Mondeo ya binmedim ancak C4 ün yalıtımının iyi olduğunu nasıl söylersiniz anlayamıyorum :( SÜrüş olarak iyi bir araç otm vitesi güzel sarsmıyor ..

arkadaşım yanlış anlama sakın ama c4 e bindiğine emin misin??? hani deseydin ki; yalıtımı o kadar da iyi değil ! anlardım. ama o kadar abartmışın ki ciddiyeti yitirdin.

c4 ün pek çok sıkıntılı tarafları var doğrudur,lakin c sınıfı hatchback arasında yol tutuş,sürüş konforu ve yalıtım olarak en iyilerindendir vesselam.mercedes veya volvo

sahibi değilsindir umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: zaferdurukan

quote:

Orijinalden alıntı: greencher

Arkadaşlar hiç kusura bakmayın ancak ben C4 te hiç yalıtım namına bir şey görmedim... Sanki aslaltla aranda çok ince bir saç varmış gibi geliyor... İçeri çok yol sesi alıyor. Mondeo ya binmedim ancak C4 ün yalıtımının iyi olduğunu nasıl söylersiniz anlayamıyorum :( SÜrüş olarak iyi bir araç otm vitesi güzel sarsmıyor ..

arkadaşım yanlış anlama sakın ama c4 e bindiğine emin misin??? hani deseydin ki; yalıtımı o kadar da iyi değil ! anlardım. ama o kadar abartmışın ki ciddiyeti yitirdin.

c4 ün pek çok sıkıntılı tarafları var doğrudur,lakin c sınıfı hatchback arasında yol tutuş,sürüş konforu ve yalıtım olarak en iyilerindendir vesselam.mercedes veya volvo

sahibi değilsindir umarım

Evet eminim. :) Belki bindiğim aracın lastiklerinden yol sesi alıyordur içeri ancak inanılmaz derecede fazlaydı. Aracın vites geçişlerini incelemek için binmiştim .

C4 ün hangi türden sıkıntılı tarafları var onuda bilmiyorum. Tek bildiğim yol sesini aldığı :( İlk bindiğimde araçta fark ettiğim tek eksiklik bu idi . Uzun bir kullanım sürem olmadı. Ancak yağ gibi asfaltta sürdüğüme eminim :) Yolcu olarak bindiğim zamanalarda tabirim aynen geçerli.. Asfalt ile aranda çok ince bir saç varmış gibi geliyor. Bana öyle geldi. :) Mercedes ve Volvo sahibi değilim :) 98-00 Avensis kullanıyorum. Ancak C4 e bindiğim zamanlarda Astra H, Eski Kasa Civic le de bir iki karşılaştırma yapabilmem mümkündü.. :/

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.