Şimdi Ara

MONDEO 1.5 ECOBOOST 2015 RÖLANTİ DALGALANMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
64
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2015 mondeo 1.5 ecobost aracım var. Yaklaşık 2 yıldır devir saatindeki dalgalanma ile ilgili sorun yaşıyorum. Öncelerinde buji, bobin, ateşleme sistemi sansörler vs değişti problem gitmedi. Sonra motordan dediler Motor açıldı yapıldı yine aynı problem. Sonra ismini hatırlamadığım birçok şey değişti yine aynı.
    Sonra motor revize olmuyor dediler yeni motor taktırdım yine aynı yine aynı
    Sabahları ilk çalıştırmada devir saati dalgalanıyor hatta bazen ilk çalışmada stop ediyor 2 - 3 te çalışıp Sonra kısmen kendine geliyor. Motor ısınınca da devir saatinde çok az bir aralarda dalgalanma oluyor
    Bu problemi yaşayan bilen kimse varmı LÜTFEN BİR YARDIM

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Elektrik tesisatıyla ilgili olabilir mi hocam. Çok alakasız ama bende golf 4 vardı. Rölanti dalgalanması sıcakta çalışmama stop etme sorunları vardı. Gaz kelebeği, yakıt, hararet sensörleri, yakıt motoru sorunla ilgili her şeyi değiştim. Düzelmedi. En son değişecek parça kalmayınca başka bir usta sorunu hararet sensörünün kablosunu değiştirerek çözmüştü.

Elektrik tesisatina da baktırdım Beyin ile birlikte hiç bir problem yok onlarda. Zaten nasıl birşey ise bildiğin basit bi araba parası harcadım şimdiye kadar sorunu bulup çözebilmek için Sonuç hala yok

Passat 1.4 Tsi enjektör sorunu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.