Şimdi Ara

Monaco'nun transfer döneminde 105 milyon euro harcayıp vasat kadro kurması.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunu sizde fark ettiniz mi? Adamlar 1 transfer döneminde Süper lig takımlarının transferlerinin toplamindan daha fazla para harciyarak kadro kurdular ama takima bak.Gerci onlarin kasada daha o paranin iki kati vardir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mecburiyetten yaptılar.Bütün oyuncularını satınca yine satarız diye yüksek fiyattan aldılar ellerinde patladı. Hele o balde midir nedir. 3 büyüklerde yedek bile olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F763346C1 -- 2 Kasım 2017; 19:39:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monaco'nun varlık amacı öyle her sene şampiyon olup, yarı final oynamak değil ki.

Bu aldıkları adamlar 2-3 sene sonra büyük topçu olacak. Çoğu 20-21 yaşında. Yeni takım yeni kadro vs açılacaklar yavaş yavaş.

Keita'nın serie a'da 16 gol 5 asisti var boş topçu değil bunlar. Zamana ihtiyaçları var. Eminim hocaları hepsinden memnundur.
  • Kadro vasat değil formsuz.
  • Adamlarda hakli x kisisi parlasin hemen yagmalaniyor.
  • keita balde hayatimda gordugum en overrated balonlardan biri heralde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monaco iki maçta da Beşiktaş ı yense bu konu açılmaz net

Konu kilit üye sınırsız ban

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beşiktaşa yenilen takım çöptür kardeşim açık ve net. bi takım beşiktaşı 2 maçtada nasıl yenemez anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: coobain

beşiktaşa yenilen takım çöptür kardeşim açık ve net. bi takım beşiktaşı 2 maçtada nasıl yenemez anlamıyorum

coban naber
  • Jersey Devil kullanıcısına yanıt
    One yeni Mbappé diye aldılar sanırım. Aynen balon bir oyuncudan başka bir şey değil.

• 2 3 sene sonra meyvesini alirlarlar

Bizde senin gibi dusunusuldugunden hep avrupada dususte olan 30 yas civarindaki katki verebilecek oyuncular aliniyor

Halbuki genc 22 civari oyunculari alsan monaco gibi birden cok oyuncu satmasan 2 sene once yaptigin transferden bugun faydalanir bu sene yaptigin transfer de gelecek icin olurdu

Yabanci sinirina cok karsiyim da boyle oyunculari gorunce de birseyi beceremiyoruz diyorum

Her futbolcuyq bakin

Gomis negredo belhanda babel q7 atiba pepe fegguli vsvsvs

Hepsi eski formundan uzaklasmis dususte iken ulkemize geliyor ve hicbiri de tekrar sicrama yapacak ne yastalar ne de kafadalar

Genc aldikmi da menejerler araciligiyla kaziklandigimiz icin beceremiyoruz
    Mitrovic linnes vs oldugu icin
    Son donemlerde Tek isnisna bruma idi o direk sampiyonada parladi alindi ve satildi belki daha yuksege de satilirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 3 Kasım 2017; 16:8:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

2 3 sene sonra meyvesini alirlarlar

Bizde senin gibi dusunusuldugunden hep avrupada dususte olan 30 yas civarindaki katki verebilecek oyuncular aliniyor

Halbuki genc 22 civari oyunculari alsan monaco gibi birden cok oyuncu satmasan 2 sene once yaptigin transferden bugun faydalanir bu sene yaptigin transfer de gelecek icin olurdu

Yabanci sinirina cok karsiyim da boyle oyunculari gorunce de birseyi beceremiyoruz diyorum

Her futbolcuyq bakin

Hepsi eski formundan uzaklasmis dususte iken ulkemize geliyor ve hicbiri de tekrar sicrama yapacak ne yastalar ne de kafadalar

Son donemlerde Tek isnisna bruma idi o direk sampiyonada parladi alindi ve satildi belki daha yuksege de satilirdi

Bahsettiğin gençleri 5-6 milyona falan mı alınabileceğini zaannediyorsunuz?
    Adam gibi potansiyeli olan genç oyuncu 30-40 tan başlıyor.
    Bruma da 12ye alındı 15e satıldı, bir kardan bahsedemeyiz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

2 3 sene sonra meyvesini alirlarlar

Her futbolcuyq bakin

Bahsettiğin gençleri 5-6 milyona falan mı alınabileceğini zaannediyorsunuz?
    Adam gibi potansiyeli olan genç oyuncu 30-40 tan başlıyor.
    Bruma da 12ye alındı 15e satıldı, bir kardan bahsedemeyiz..

Kar olmasa da elinden cikarabiliyorsun

Bugunun yabancilari 5 m ye geliyor ama 3 m aliyor 3 4 yil da elinden cikaramiyorsun

Mecbur oynatiyorsun

Yabanci coplugu bugun turkiye

Kizdigimiz yerli oyuncu kafasinda olan yabancilari aliyoruz

• bence monaconun kadrosu hala iyi durumda tek sıkıntıları takım içi uyum zaten takımın başında leanardo jardim kaldığı müddetçe sorun yok demektir
  • Monaco kötü falan değil Beşiktaş elindeki sınırlı imkanlara rağmen çok iyi.
    Monaco liginde Psg nin ardından açık ara 2.sırada.
  • Daha once de dedim. Bunun sebebi, sportif direktorlerinin Lille'e gitmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Monaco kötü falan değil Beşiktaş elindeki sınırlı imkanlara rağmen çok iyi.
    Monaco liginde Psg nin ardından açık ara 2.sırada.

Buna katilmiyorum. Bjk, Avrupada tecrubeli, nasil top oynananacagini biliyor da, bu grup zayif.

Porto FFP sebebiyle topcularini satti, guclenmedi.
    Monaco cok zayifladi. Sampiyonlar liginde tecrubesiz topcular aldilar, kalite olarakta daha dusuk.
    Rasenball tecrubesiz takim. tecrubesizlik cok etkiledi Rasenballu.

Bjknin basarisini kucumsemiyorum. Bu gruptan cok daha zayif gruplar var. Mancistir, Liverpoolun grubu vs.

Abi, lig farkli. Tottenham gecen sene tecrubesizdi, ligde 2.siradaydi, bu sene tecrubeli. Tecrubenin onemini goruyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.