Şimdi Ara

MOMENTUM HALISAHADADA BULDU BENİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fifa ut de momentumdan usandık bıktık derken akşam 23:00 ... 24:00 halı saha macına çıktık arkadas on numara asistler paslar atıyorum takım iyi gidiyo .....arada bi yoklamada ben çekeyim dedim kaleye carlos vari bir şut yolladım 90 nın az üstüne direkte patladı oha derken kaleci ile karsı karsıya bu sefer ters ayagım la koşeye plase yolladım kaleci dondu kaldı ama direği yalayıp gecti ....... bir pozisyonda daha kaleci olarak en zayıf olabilecek bir dostum ayak parmaklarının ucu ile bir bozukayı daha çıkarınca tmm dedim momentum halı sahayada bulastı pes artık :D

• banada olmuştu ondan.. bi maçta 3 kere topum direkten döndü.. sonunda rövaşata golü atmıştım
  • murat abi bi espiri benden alınmassan yakın zamanda sabriyle bi dirsek temasın olduysa. hemen bi sanayiye git maronguzcular halleder. seni seviyorum abi.
  • yok sabri reislik durum değil inan momentumdu artık momentum uzmanı hatta profesörü olduk saolsun yüce fifa sayesinde :)
  • Şu momentum tam olarak anlamış değilim direkten dönmeler filan bu yüzdenmi oluyor ? nasıl tav ediyor insanı 22 şut 13 isabetle oynuyorum yeniliyorum filan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR342

Şu momentum tam olarak anlamış değilim direkten dönmeler filan bu yüzdenmi oluyor ? nasıl tav ediyor insanı 22 şut 13 isabetle oynuyorum yeniliyorum filan

23 e 13 neki tam olarak hatırlamıyorum ama inan bana 25 üstü şutum vardı. istabet 17 civarıydı. rakibin 1 şut 1 kaleyi bulan oda gol. maç skoru mu 1-1
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaitreSkiLL

banada olmuştu ondan.. bi maçta 3 kere topum direkten döndü.. sonunda rövaşata golü atmıştım

hangi oyun bu pes 14mü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 18 şut 15 isabet skor 0.5 şut 5 isabet skor 4 .
  • quote:

Orijinalden alıntı: SökücüTim

quote:

Orijinalden alıntı: MaitreSkiLL

banada olmuştu ondan.. bi maçta 3 kere topum direkten döndü.. sonunda rövaşata golü atmıştım

hangi oyun bu pes 14mü

Yok winning eleven 2004

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdogan_cicik

quote:

Şu momentum tam olarak anlamış değilim direkten dönmeler filan bu yüzdenmi oluyor ? nasıl tav ediyor insanı 22 şut 13 isabetle oynuyorum yeniliyorum filan

23 e 13 neki tam olarak hatırlamıyorum ama inan bana 25 üstü şutum vardı. istabet 17 civarıydı. rakibin 1 şut 1 kaleyi bulan oda gol. maç skoru mu 1-1

Ben 37 şuta karşılık 1-0 yenildiğimi biliyorum. Kaleme atılan şut sayısı ise 3

• hakkaten yuh artik pesi biraktik geldik fifa 12 den itibaren bu ut modunu umarim 2015 le duzeltir yoksa basbakanimiza sikayet etcem .. one minute ey fifa :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xargusx -- 26 Ocak 2014; 9:47:51 >
  • Basbakan ilk once tff yi duzeltsin ea soyle bi kalsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

quote:

hakkaten çok ilginçmiş varmıydı ss i paylaşsana kardeş bu kadarına ea ne der acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: xargusx

quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

quote:

hakkaten çok ilginçmiş varmıydı ss i paylaşsana kardeş bu kadarına ea ne der acaba

Valla hocam çok oldu aslında bu olay olalı. Hiç aklıma gelmedi Gerçi 13te olmuştu bu olay :)

• interesting

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.