Şimdi Ara

MOM.Implementation hata mesaji

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows her açılışta aşağıdaki sinir bozucu hata mesajını veriyor. Nasıl kurtulurum, yardımlarınızı rica ediyorum...

MOM.Implementation hata mesaji

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykilic -- 2 Ekim 2008; 14:37:56 >

• bu kadar insandan bi cevap verebilecek yok mu!!?
  • nette atı ekran kartlarının suruculerınde yada netframework den kaynaklıdığı felan yazıyor

ekrankartı surucunu ve net programını guncellemeyı dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRED BAKER -- 20 Eylül 2008; 23:40:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bykilic

bu kadar insandan bi cevap verebilecek yok mu!!?

Dostum Windows program dosyaları sisteme bulaşan virüslerin silinmesi sırasında zarar görmüş olabilir. Yada yükenen başka
    bir program hata veriyor olabilir. Böyle durumlar sıklaşırsa tek çare bilgisayara format atmaktır diye biliyorum.
    Konuyu işletim sistemleri bölümüne açarsan belki daha kapsamlı yardım eden olur.
  • ATI kart mı kullanıyorsun bilmiyorum ama bu sorun ATI kullanıcılarının karşılaştığı bir problem.
    Catalyst Control Center çalışmak için framework'e ihtiyaç duyuyor ve eski sürümlerde bu hatayı veriyor. Framework 2.0 bu sorunu çözmek için yeterli oluyor. Denemende fayda var.
  • bende vista ultimate 64 bit yükledim ve bu sorunla karsı karsıyayım..
    ve cözümünü bulamadım netframework yükledim olmadı son sürücüyü yükledim olmadı...bilgisi olan varsa yardımcı olursa memnun olurum ...
  • Bende CLI.Implementation hata mesajı veriyor arkadaşlar aynısı :( nasıl düzelticem bilemedim 50 kere sil kur yaptım olmuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Critical Process Died Windows 10
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.