Şimdi Ara

Molex Kablo Takınca Görüntü Yok ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sapphire HD6870 ekran kartım var. Güç kaynağım 500W

Ekran kartımda 6x2 güç pin'i var ancak güç kaynağımın sadece 6 pinlik kablosu mevcut. Daha büyük sorun olan molex kablo ile 2. 6 pinlik kabloyu ekran kartına takınca bilgisayarda görüntünün olmaması. Nasıl çözebilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

https://ibb.co/JFcsQyQL
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

baska aparatla denemelisin.guc gelmezse goruntu gelmez demek ki guc gelmiyor.psudaki kabloda sorun yoktur bu durumda otekinde bir sorun var.

Tamam sorunu çözdüm. Bu işte yeni olduğum için bilmiyordum DVI VGA dönüştürücüyü takmamışım.

• quote:

Allah seni kahretmesin. neyse cozmussun bu da tecrube olmus iste.

Daha bu sabah ekran kartı, psu, işlemci, ram vs. takmayı bilmiyordum. Kasayı bir açtım, psuyu söktüm yenisini tek seferde taktım , ekran kartını taktım ama arka taraftan sığmayacağını düşündüğüm için salak gibi arka paneli pense ile komple kırdım. Sonra kartı taktım, bir baktım kart yamuk duruyor aman tanrım didim, keşke arka paneli kırmasaymışım felan. Sonra bir ip yardımıyla ekran kartını sabitledim ve düz durdu. RAM'leri çıkardım bi güzel sildim geri taktım. Hafta sonuda işlemci alacağım için işlemciyle bi deneme sürüşü yaptım. Stok fanı çıkarıcam diye komple işlemciyle birlikte çıktı, anlaşılan macun sağlam sürülmüş felan. Yani anlayacağın çok büyük tecrübe oldu benim için. Hazır bilgili biri burdayken sorayım eski güç kaynağım çin malı 300 w 30 tl'lik. Bilgisayarcıya 15 tl'denmi versem ne :D

Birde şu anki işlemcim sempron 145, ekran kartını takınca performans yükseldi ama işlemci 5 para etmez olduğu için çok darboğaz yapıyor. Ama ekran kartı takılı kalsa birşey olmaz değil mi ? patlama felan ?

• bilgisayarcilarin elinde coktur oyle psu o yuzden istekli olmayabilirler ama sor.
    islemci degistireceksen sorun yok o zamana kadar simdiki haliyle kullanabilirsin sorun olmaz.oyun acmazsin yuke girmez dusuk watt takilir sistem hani istersen.

• quote:

bilgisayarcilarin elinde coktur oyle psu o yuzden istekli olmayabilirler ama sor.
    islemci degistireceksen sorun yok o zamana kadar simdiki haliyle kullanabilirsin sorun olmaz.oyun acmazsin yuke girmez dusuk watt takilir sistem hani istersen.

fx6300 işlemciyi haftaya alıcam. Şu an Crysis2 rahat oynatıyor sistem.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: longinus

quote:

bilgisayarcilarin elinde coktur oyle psu o yuzden istekli olmayabilirler ama sor.

fx6300 işlemciyi haftaya alıcam. Şu an Crysis2 rahat oynatıyor sistem.

alacagin islemci ile oyunlarda baya rahatladigini goreceksin ki zaten yeter o islemci taktigin karta fazlasiyla.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.