Evet dostlar sıralama tahminimde noktayı koyuyorum. Zaten beni artık çoğunuz tanımıştır. 1 aydır burada sabah akşam takılıyoruz. Bazen üzüldük bazen sevindik, güldük, eğlendik bazen stres olduk tartıştık. Trollerle savaştık falan. 1 aydır iddia ediyorum okumadığım yorum izlemediğim analiz kalmamıştır. Birçoğunuzla özelden konuştuk mesela. Baya kişinin netlerini hikayesini öğrendim Youtube'da hiç yoksa 2 bin kişinin netlerini inceledim. Hep iyi fen liseleri ne durumda onlar önemli dedim. Çıkan yorumum şudur. Bu sınavı hiç 2018 ile kıyaslamayın gelin 2019 ile kıyaslayalım. Birincisi tyt koruma muhabbetinin onda da olması sistem değişikliği tartışmasının 2018 yılı gibi özel şartlar yaratamaması 2019 yılı ile bu sınavı mukayese etmemize imkan sağlıyor. Şimdi en kötü sıralamanızı şu şekilde hesaplayın: girin bir puan sitesine netlerinizi yazın. Obp nizi 3-4 puan eksik girin. ve tyt matınıza 3 ayt matınıza 3 net ekleyin çıkan 2019 sıralaması size gelebilecek en kötü durumdur. bazı istisnai sıralamalar haricinde ben çok rahat 5 tyt 5 ayt eklenmiş halinin bu yıl size gelebilecek sıralamayı 2019 yılına göre verebileceğini düşünüyorum. Benim kendi yorumum özellikle 3k-30k arası ayt ve tyt sınavına 6-7 net eklenmiş halinin geleceğidir. Bu yazım burada dursun sınav sonrası görüşeceğiz. |
Mofrm Noktayı Koyuyor
-
-
Obp eksik girin dememin sebebi son iki yılda obpler yükseldi. Yani onu bile hesaba katarak yapıyoruz tahminimizi. Olabilecek en kötü durum budur dediğim gibi.
-
6-7 benim beklentim hocam. yani şunu demek istiyorum bugün 53 ayt neti olan bir adam 2019 sınavına girmiş olsaydı çok rahat 59-60 net çıkartırdı. ya da tyt matı 25 olan adam 2019'da girse 31-32 neti olurdu en kötü. Sonra polyanna, umut taciri lalala lululala kafamı ... abi diyorum bak. Sonuçlar açıklanacak. Seneye burada sınav sonrası kuyruk olacak millet Morfm tahmin yapsın diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mofrm -- 25 Temmuz 2021; 12:41:10 > -
Hocam 40-50k bandinda kac net ekleyelim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Demek o kadar iddialısın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam en kötü üçer net ekleyin beşer net eklenmiş hali gelir bence
-
Umarın dediğiniz gibi çıkar hocam..
-
Çıkmak zorunda hocam. Top öğrenciler bile 2019'da 75 yapacak 67-68 yapmış. Ya ben diyorum en kötü üçer net ekleyin 2019 sıralamasına bakın.
-
Anewliz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam mantıklı geldi obp olayı falan. dediğinizi yaptım say 27k geldi ama o kadar kötümserim ki hiç ikna olamıyorum.. gerçek netlerim ve obpm ile 2018 28k 2019 34k geliyordu, bu ikisi arasında olsa bile okeyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X