Şimdi Ara

Modus Dynamic 1.5 dci ::25750 YTL::Resim ekledim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
4.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AVCILAR RENAULT BİKA

Her yıl bir aracı piyasanın 5-6 milyar altına satıyorlarmış... Renaultdan bir sefer de aynı model araçtan 40 adet çekip hepsini bitiriyorlarmış, satış temsilcisi bu renonun değil, bizim toplu alımdan yaptığımız kendi kampanyamız diyor...

Bugün 2 ayrı bayiiye sordum, bizzat birine gidip test bile yaptım... Otantik için 29900 YTL den beş kuruş aşağıya verilmiyor...Dinamik ise son 32 milyar...Bikanın fiyatını söyledim, inanmadı, gitti, öğrendi ve gidin alın dedi...
    Hangi araç MODUS 1.5 dci 80 ps 185 tork otantik

BİKA bu araçtan 40 adet almış, ellerinde 20 adet daha varmış.

Ve bu araca verdikleri fiyat::
    24 milyar...

dinamik dizel için : 26.5 milyar

1.4 benzinli 100 ps için 22 milyar..

düşünsenize TR de her bayinin tam 6 milyar altına...

1. yıl kullan sat , 22-23 milyar...

Ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 11 Temmuz 2007; 2:17:09 >

• http://www.sahibinden.com/search.php?sKlasik=1&b[subcategories_also]=1&b[aramabolge]=&b[minprice]=&b[maxprice]=&b[pricecurr]=1&b[detay_4_min]=&b[detay_4_max]=&b[detay_5_min]=&b[detay_5_max]=&b[detay_1864]=&b[detay_3]=&b[detay_6]=&b[detay_8]=&b[detay_17]=&b[detay_717]=&b[detay_2043]=&b[detay_706]=&b[detay_705]=&b[ilantarih]=&b[search_text]=&b[whole_word]=1&b[sort_field]=price&op[page]=1&b[auction_id]=&b[sort_order]=asc&c=3597&c=7614

Arkadaşlar bakın 2007 model 0 kilometre 24 milyarlık 1.5 dci 80 ps otantik in 2. el fiyatları...

23.5 ile 27 milyar arasında...hem de hiç biri 2007 model değil

• Araba alım-satım işine girelim dayı

bikadan al sat
  • Yo alıp satmak işin gırgırı...
    5 yıl kullanmak amacıyla en az...

1.4 benzinli sıfırı 22 milyar iken 2. el fiyatları...

http://arabam.milliyet.com.tr/ikinciEl/FastSearch.aspx?aracTipId=1&markaId=25&marka=undefined&modelGrupId=967&kurTipi=6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 4 Temmuz 2007; 13:04:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

Yo alıp satmak işin gırgırı...
    5 yıl kullanmak amacıyla en az...

Abi o kadar uygun fiyata almışım, 5 yıl niye çekiyim ki renonun kahrını
  • Valla ben sıfır modus alıp hiç kullanmadan başka bir bayiye gidip zaten aynı fiyat olan clio 3 80 ps dizel otantikle takas etmeyi düşünüyorum, yaparlar mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 4 Temmuz 2007; 13:10:13 >
  • quote:

Valla ben sıfır modus alıp hiç kullanmadan başka bir bayiye gidip zaten aynı fiyat olan clio 3 80 ps dizel otantikle takas etmeyi düşünüyorum, yaparlar mı acaba?

güzel fikir:)) ama modus pek satılmıyor bence bu yuzden indirime giderek ellerinden çıkarmaya çalışıyorlardır.

bu şekilde indirimleri surekli yapıyorlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dincher -- 4 Temmuz 2007; 13:16:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mödus alan varmı ya ... bu ayarda nissan note yi tek geçerim
  • Bi de oyak indirimin olcak
  • o araçlara mutemelen plaka takılmıştır bika bunu sürekli yapıyor arkadaşımda megan aldı aynı şekilde bunun sebebi araç otalarını doldurup ana firmadan bedava arç ve büyük indirimler almak
  • bi Reno beş para etmez ne yaptıkları belli değil bakarsın bi bayisi sümbül odununa 27bin baz donanıma fiyat çeker bi bakarsın başka bi bayi megan sedanı 25 e bırakır illet oluyorum renoya kaç para olursa olsun almam aracını hele o modus denilen scenic ten bozma twingodan olma araca 22bin de çok bana kalırsa
  • +1
    Symbol ün full donanimı 38.000 lira idi ilk çıktığında...

quote:

Orjinalden alıntı: sharkemre

bi Reno beş para etmez ne yaptıkları belli değil bakarsın bi bayisi sümbül odununa 27bin baz donanıma fiyat çeker bi bakarsın başka bi bayi megan sedanı 25 e bırakır illet oluyorum renoya kaç para olursa olsun almam aracını hele o modus denilen scenic ten bozma twingodan olma araca 22bin de çok bana kalırsa
  • note 1.6 visia 29 milyarmış..
    6 milyar indirimle 23 e versinler alayım...

Verdiğim 2. el linklerini tıklayın...
  • yeni çetaş ve bağdatlıları aradım, 30 milyardan 5 kuruş aşağıya vermiyorlar, 24 diyince de küçük dillerini yutuyorlar...
  • Abi jazz'ı napcan bika'da takasta mı kullancan?
  • jazz dün götürdüm honda servise, sadece sağ kapıları boyalı denen aracın.

4 kapısı, bagaj kapısı boyalı çıktı. sağ çamurluk değişmiş, sağ far değişmiş, 30 bin bakımı gerekli, sağ lastiğe ayar gerekiyor ve arka fren balataları değişmek zorunda diye

rapor verdiler ... dövecektim kadını, şaka tabii, almadım...

2. el bana göre değil mi düşünmeye başladım.
  • quote:

yeni çetaş ve bağdatlıları aradım, 30 milyardan 5 kuruş aşağıya vermiyorlar, 24 diyince de küçük dillerini yutuyorlar...

niye orayı burayı arıyorsun ki?? sonra bika yı şikayet ederler,o fiata alamazsın.
    aynı olay arkadaş mazda yı alırken oldu,bu kadar da fiat farkı yoktu.Bayi ucuz fiat vereni arayıp şikayet edeceğini söylemiş.sonuçta arkadaş ilk aldığı fiata alamadı
  • quote:

jazz dün götürdüm honda servise, sadece sağ kapıları boyalı denen aracın.

4 kapısı, bagaj kapısı boyalı çıktı. sağ çamurluk değişmiş, sağ far değişmiş, 30 bin bakımı gerekli, sağ lastiğe ayar gerekiyor ve arka fren balataları değişmek zorunda diye

rapor verdiler ... dövecektim kadını, şaka tabii, almadım...

2. el bana göre değil mi düşünmeye başladım.

servis ücretini kim ödedi?
  • Valla aklıma gelmedi, olur mu öyle şey, ben gidip alacağım şimdi hayırlısı ile...
    Fiyata inanamadığımdan aradım, acaba hepsinde indirim var mı diye...
    Renaultun zaten haberi varmış, kendisi vermiş ucuza...

106 ytlyi ben verdim, erkek olsa diretirdim ama...servis ücreti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 4 Temmuz 2007; 16:22:25 >
  • insanlarda şeref duygusu kalmadı artık.. ayıp..

aktemur mu satıyodu acaba
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.