Şimdi Ara

Modülsüz LigTv izlenebilen cihaz var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Türksat üzerinden cryptoworks ligtv abonesiyim. Modülsüz ligtv yani sadece ligtv kartı ile yayınları izleyebileceğim bir cihaz var mıdır? Hiremco x2 adlı cihazda modülsüz izlenebiliyor. Ancak yayınlar 2 haftada bir kapanıyor, ki yetkili servis de bunun cihazın sinyali alamayıp kartı güncelleyememesinden kaynaklandığını söyledi.

Aranızda türksat üzerinden cryptoworks ligtv abonesi olup da modülsüz izleyen var mı?

• SUNNY AT11000 HD İLE RAHATLIKLA İZLEYEBİLİRSİN..
  • vestel cw 3001 ci modelinde de izleyebilirsiniz.. digiturk için kullanılırsa iyi bir uydu ama türksat izlenecekse tavsiye etmem
  • Dreambox 500s ile izlersin. Dikkat etmen gereken kart update olayı. Kartın yeni keyleri almasında bir terslik yaşanması ihtimaline karşı elinde olup da kullanmaktan memnun olmadığını düşündüğüm receiverı da yedekte tut, belki gerekir.... Gerçi yanılmıyorsam Newcs emu ile Dreambox kart updatein de yapıyor. Diğer tavsiye edilen cihazların yaptığını sanmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

SUNNY AT11000 HD İLE RAHATLIKLA İZLEYEBİLİRSİN..

Bu receiver benim de aklımda.Ama henüz digitürk abonesi değilim. Yeni abone olsam bu cihazdan sadece ligtv yi izlemem mümkün mü?
    Birde bu receiverdan ligtv yi HD olarak mı izleyecem SD olarakmı?
  • Yeni aboneliklerde Irdeto2 kartı veriliyor ve aksi yönde bir bilgi henüz olmadığından mevcut durumda makine kart eşleimesi yapılmakta. Yani yeni abonelik kartınız başka hiç bir cihazda çalışmaz. Cryptoworks (CW) kartı olan eski aboneler farklı receiverlarda kartlarını kullanabilmektedir.
  • eski uyelerdenım
    redline cs100x ile izleyebiliyorum modulsuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dreamBox kart paylaşım ile de oluyo duu
    ne olduu bitti mi yoksa ole server alıp ta izlemeler
  • quote:

Orjinalden alıntı: akyol54

dreamBox kart paylaşım ile de oluyo duu
    ne olduu bitti mi yoksa ole server alıp ta izlemeler

Benim server aboneliği bitti yenilemedim ama serverlar devam ediyor. Hatta kırılmaz, paylaşılmaz denilen NDS'ler bile var paylaşımda.
  • Digitürk ile ilgili birşey sormak isterim. Ben Modüllü hem de Modülsüz (Irdeto kartlı) LigTV aboneliği var. Herkesin bildiği gibi Digitürk yeni abonelikleri cihazla eşleştiriyor. Irdeto kartı başka bir modülle başka cihaza (aynı model Digitürk cihazına bile) taksanız dahi çalışmıyor. Acaba Digitürk modülle kartı mı eşleştiriyor, yoksa gerçekten cihaz ile kartımı? Digitürk'ün cihazları içinde entegre bir modülmü var yoksa EMU gibi bir yazılımla mı aynı şeyi yapıyorlar. Benim merak ettiğim. Digitürk'ün verdiği cihazı açsam eğer içinde entegre modül varsa bunu söküp bir şekilde kendi Sunny CI cihazıma taksam Digitürk'ü Sunny ile izleyebilirmiyim. Eğer Digitürk cihazı içinde modül varsa ve kartı modülle eşleştiriyorsa çalışır gibi geliyor.
  • Pek bilgim yok o konuda. Uydu forumlarına bir bak.

D-Smart ilk uyguladı bu sistemi. Ancak piyasaya bir süre sonra NDS blocker denilen cihazlar sürüldü. 250 TL'ye yaklaşan fiyatı olan bu cihazlar kullanıcı için pek ekonomik olmasa da ne yaparlarsa yapsınlar sistemler kırılıyor ve bir şekilde izleniyor. Bugün için çözümü var mı bilmiyorum ama yakın bir zaman da muhakkak çözülür.
  • 6 aylık server mı daha avantajlı olur senelik ?
  • Server kapanırsa birinde en fazla 6 aylık ötekinde 1 yıllık fazla ödeme yapmış olursun. Serverda takılma oluyorsa birini 6 ay sonra değiştirir sadece 6 ay çekersin ötekini 1 yıl çekersin...

Ya da olumlu bakarsak birini 6 ay ötekini 1 yıl sorunsuz izlersin. Hangisi daha avantajlı sorusunun cevabını da ancak kendin verebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: engunaydin

Dreambox 500s ile izlersin. Dikkat etmen gereken kart update olayı. Kartın yeni keyleri almasında bir terslik yaşanması ihtimaline karşı elinde olup da kullanmaktan memnun olmadığını düşündüğüm receiverı da yedekte tut, belki gerekir.... Gerçi yanılmıyorsam Newcs emu ile Dreambox kart updatein de yapıyor. Diğer tavsiye edilen cihazların yaptığını sanmıyorum.

Aslında yeni cihaz aramamın sebebi de bu, çünkü elimdeki cihaz kartı güncelleyemiyor. Bahsettiğiniz ne tür bir aksilik olabilir ki? Şayet güncellemedi diyelim, güncelleyene kadar deneme yapsak olmaz mı Dreambox 500s ile (:
  • quote:

Orjinalden alıntı: atkinsons

quote:

Orjinalden alıntı: engunaydin

Dreambox 500s ile izlersin. Dikkat etmen gereken kart update olayı. Kartın yeni keyleri almasında bir terslik yaşanması ihtimaline karşı elinde olup da kullanmaktan memnun olmadığını düşündüğüm receiverı da yedekte tut, belki gerekir.... Gerçi yanılmıyorsam Newcs emu ile Dreambox kart updatein de yapıyor. Diğer tavsiye edilen cihazların yaptığını sanmıyorum.

Aslında yeni cihaz aramamın sebebi de bu, çünkü elimdeki cihaz kartı güncelleyemiyor. Bahsettiğiniz ne tür bir aksilik olabilir ki? Şayet güncellemedi diyelim, güncelleyene kadar deneme yapsak olmaz mı Dreambox 500s ile (:

Ben kendim Digitürk kart hiç kullanmadım Dreambox ile. Bu yüzden kesin bilgi vermek istemedim ancak Dreambox 500s Ccam2.03 veya 2.04, Scam veya NewCs emular ile sorunsuz bir şekilde güncelleme oluyor. Benim ki sadece bir aksiliğe karşı uyarıydı ama öyle bir sorun yaşayacağınızı da sanmıyorum.

• Yardımınız için çok teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.