Şimdi Ara

MODÜL KURULUMU İÇİN Bİ YARDIM...ÇOK ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dostlar gecenin bu vakti oldu halaaa kurmaya çalışıyorum...samsung servisinide aradım d smart ı da aradım...beceremedim bi türlü kurmayı...televizyon samsung d7000 bi el atın yalvarırım...

• Modülün kaydını yaptırdınmı, sinyal gönderdilermi, kayıttan yarım saat sonra filan açılıyor. Modülü herhangi bir receıverda deneme şansın varmı... komşularda filan mesela. Modül olduğu için her receıverda çalışır, sıkıntı olmaz. Önce modülün çalışmasını teyit et...
  • modul kaydım ok sanırım d smart müşteri hizmetleri sistemden görüyorum dedi..tv taratma yaptığım zaman sadece hd kanalları buldu ondada şifreli sinyal diyor.bi yerlerden manuel ayar flan girilmesi lazım -sanırım..
  • discovery channel kanalına gel (dsmart frekansındaki. diginin kine değil.)
    m.hizmetlerinde sinyal yollat .
  • güçbela 61 tane kanal buldum ama şifreli sinyal hatası alıyorum..discovery de bulamadım??
  • Şifreli sinyal diyorsa modül kaplıdır. Hangi paketi kullanıyorsun ve hangi HD kanallar şifreli diyor. + Türksat ta ölüsü 300 kanal çıkması lazım 61 kanal mevzu ayrı bir problem.
  • apartmanda merkezi çanak var turksat a dönük olup olmadığını nasıl anlarım..müşteri hizmetleri turksat kanallarını bulmuyorsa uydunuz turksat a dönük değildir dedi..ama önceden şu dandik uydu kanllarını rahatlıkla izliyordum onlar turksat değilmi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Port Yok Sorunu için öneriler
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgrzgn

apartmanda merkezi çanak var turksat a dönük olup olmadığını nasıl anlarım..müşteri hizmetleri turksat kanallarını bulmuyorsa uydunuz turksat a dönük değildir dedi..ama önceden şu dandik uydu kanllarını rahatlıkla izliyordum onlar turksat değilmi...

Modülü çıkar, modülü taktığın siyah kutuyu çıkar baştan tak yada o kutuyu elinle iyice bastırarak tamamen oturtulmasını sağla bide bunu dene sonra gene modülü tak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada yazilanlari ve hatta daha fazlasini yaptim ama olmadi bi turlu.dun gece 1 saat musteri hizmetleri ile ayar yaptik ama beceremedik..cocuk en son belki uydunuz turksat a donuk degildir dedi ..ust komsum merkezi sistemden d smart izliyor ama risivir var merkezi sistemden modul ile izlemede problem mi yaratiyor ???? Ama sitede bu sekilde izleyen aboneler oldugunuda biliyorum....cikamadim bu isin icinden yokmu bi bu isin profesoru kurtarsin beni bu dertten

• modülle birlikte gelen kartı ters taktıysan çözmeyebilir...
  • samsung f8000 var.Modüle geçeyim diyordum gözüm korktu bu anlattıklarından sonra valla.
  • Birde bu modüller 720p destekliyor diyor nekadar doğrudur acaba eğer öyle ise boş yere takmayalım.
  • Bugun geldi servis kurdu ben beceremedim vallaha 30 tl de ucret aldi cozum ureten yorum yapan dostlara tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: zgrzgn

Bugun geldi servis kurdu ben beceremedim vallaha 30 tl de ucret aldi cozum ureten yorum yapan dostlara tesekkurler

Sorun neymiş öğrenebildinmi bari
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.