Şimdi Ara

modiye fuarına gittiniz mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugun modifiyte fuarının son günüydü galba.ben okuldan kaçıp cuma günü gittim. valla dehşet arabalar vardı.baya bi resimlerinide çektim.isterseniz buraya koyarım.manyak tesisatlar vfardı.bi tane 106 gti bindim.sesini 1/3 açtı adam az kalsın kusuyodum ne bas ne ses aklınız durur.ama fuarın en kötü yanı 15 milyon lması idi.sizden giden varmı görüşleriniz ne?

• evet gidenler mümkünse resimlerini koysunda hüç olmazsa resimlerini görelim.
  • Aslında webden davetiye alınabiliniyor diye biliyorum ama benim işim var diye gidemeceim yani uğraşmadım...
  • webden vermiyolar
    bende bayıldım 1500000000000 milyonu vaya nası koydu
  • feci koymuş walla kaç para olduğunu bielm yazamamışsın eheehehuheuheu
  • Valla ben dunh gittim.Arkadslar fuarda olduğu için davetıye ile girdim.Fuar esas olarak tunıng değil Hı-fi fuarıydı.Ben en cok Nissan skystar (Jvc nini yaptığı ) Dahıatsu Yrv (Turuncu yesil sahibi izin vermediği için fotolarını koyamam.Adama ayıp olur sonucta arkadasım)Ve Sedefli M3 u beğendim.Bunların dısında olmazsa olmaz olan mankenler MUHTESEMDİLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrMaNcI -- 19 Eylül 2004, 12:40:39 >

• dün gittim güzeldi ama daha çok hi-fi ağırlıktaydı, bu arada online davetiyewww.interteks.com

ben arkadaşımla bedava girdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben valla alfaya beyıldım. çok güzeldi. o jvc olan pick up bi işe yaramazdı.ama 106 bya güzeldi.içine bindim kusacaktım ne ses ne bas .çok güzeldi.
  • hertz'ler çok güzeldi. (hani o 7 adet sub olan araç)
    bir de velocityler..

resim ve videolar gelecek. haftaya...
  • işim.vardı.gidemedim
    ama.arkadaşlar.harika.diyor
  • modifiye fuarına gidemedim ancak geçen pazari par ormandaki modifiye yerine gittim deli dehşet arabalar vardı
  • resim ekleyebilirmisinizzZzzZZzZz
  • Fuar Resimler

Yukarıdaki linkte birkaç resim var...

quote:

Orjinalden alıntı: SaRiKuLe_!

resim ekleyebilirmisinizzZzzZZzZz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.