Şimdi Ara

Modifiyeli araçla gürültü yapanlara 2910 TL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
8.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakan yardımcısından anlık gördüğüm tweet. Bakalım ne kadar doğru ne kadar uygulanacak.

İnşallah uygulanır da trafik cezalarına da bu denli para cezaları artar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerotobil -- 25 Ağustos 2018; 21:2:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rabbimden tek dileğim en yakın zamanda 2800 cezanı yemendir. Sizin gibi ülke belaları yüzünden çocuğu uyananlar yaşlısı hastası olanlar bilir. Her egzos sesinde öyle sövüyorum ki trafikte kimseye dokunan biri değilim kaza yapsın diye hiç yapmayacağım işi yapıp sıkıştırıyorum birinden bulursunuz umarım kısa sürede belanızı.
    Küçük büyük istisnasız bütün motorların egzozu açık, zarıl zarıl geziyor hepsi. 50 liğide aynı 1300 lüğüde aynı. Kendilerine sorarsan arabalar farketsin diye egzozu açtırdıklarını iddia ediyorlar, camları kapalı araç içinden o moturun zarıltısının duyulmadığını bilmiyorlar, yada bahane üretmek için işlerine öyle demek geliyor.

1340 cc lik motorun fabrika çıkış standart sesi bu; bizim yollarda böyle sessiz bir tane motor görmedim. Hepsi maşallah F16 kıvamında gürültü çıkartıyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=-rtJ2gG4xxc
  • Çok güzel bir hareket. Ama bir de akşamları sis farlarini açan krolara böyle ceza yazsalar ne güzel olur.

Mobeseler kameralardan bulup yazmaları yeterli. Her yerde kamera var sonuçta.

• Şu 100 lük motorcular var başa bela onlara el atılması lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Honda kullanıcısı olarak "Honda, Şahin,BMW vs kullanan keko" kitleden nefret ediyorum.
    Benim arabam fabrikasyon nasıl çıktıysa öyle kullanırım. En ufak bir oynama bile yaptırmam.
    Geçen bir keko gelmiş diyor ki "Abi bu yeni kasalar on numara ya pıstırsana arabayı"

IQ seviyesi gerçekten çok düşük insanların...
  • Ben kin guttugum adamin aracini tutanakla gondereyim plakaya ceza gelsin o zaman. Sacma sapan isler. Ithalatina izin verdigin urunu yasaklamak da ilginc.

• Modifiyeli araçla gürültü yapanlara 2910 TL!

Düzce Emniyet siftahı yapmış bile

Darısı Istanbul'un başına

• quote:

Orijinalden alıntı: talharo123

Ben kin guttugum adamin aracini tutanakla gondereyim plakaya ceza gelsin o zaman. Sacma sapan isler. Ithalatina izin verdigin urunu yasaklamak da ilginc.
    ya arkadaş hiç anlamıyorsunuz bu işten hiç
    Adam yasalarsa ne olacak ? Esnaf ayağa kalkacak de mi ? Devlette bunu istemiyor. Hem esnaf para kazansın.Hemde yasak olsun diyor.
    Anladın ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi olmuş

• Egzoza bende kesinlikle karşıyım ama modifiye o kadar geniş kapsamlı birşey ki, ne modifiyesi diye sorarlar adama.Çünkü arabana yaptığın cam filminden motor yazılımına kadar hersey modifikasyona giriyor.

Coilover,spoiler,spacer,modelin spor donanımdan alınan ön-arka tampon vs vs.Ki bunlarda ceza kapsamına girerse bi tarafımla gülerim artık.

• bir de patlak egzozlar muayeneden geçemese iyi olurdu, ya da arabalar muayeneden kaçıyor herhalde.
    egzoz öyle bir hale gelmiş ki torostan şahin sesi çıkıyordu.
  • Bu şekilde gezen yaratıkları nereye şikayet edeceğiz gördüğümüzde?

• Merceksiz, projesiz led ampüller, merceksiz, projesiz zenonlar, gereksiz yanan sis farları, mobiletler, akrapoviçler, tigerlar, çakarlar, sürüş anında içilen sigaralar, kullanılan telefonlar... bizim millete bi başlasalar ceza kesmeyede az biraz rahat etsek. Bu yazdıklarımın tamamından ciddi derecede rahatsız oluyorum. Allaha havale etmiyor direk ana bacı sövüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sepulnation -- 25 Ağustos 2018; 17:26:11 >
  • Ben bunu anlamıyorum gerçekten anlamıyorum.

Muayene zamanında dehşet ses çıkaran bir tofaş geldi. Adamı muayeneye almaman bile lazımken ona girme hakkı tanıyorsun daha sesi duyulduğu anda kalması lazım.

Muayeneden geçiyor ama ceza yiyor. E madem ceza yiyecek o zaman direk bırak onu.
  • Keske uygulansa da o gecenin kor vakti,

evde hastami var, zar zor uyutulmus bebek mi var, vardiyadan donmus uyumaya calisan mi var, sabah erkenden ise gidecek uyuyuyan mi var dusunmeyen,

Herkesi kendi gibi issiz gucsuz serseri sanan dangalaklar yollardan cekilse. Ama nerde.

Gecen gece aradim polis bana plaka sordu, dedim nerden göreyim plakasini 11. Kattayim guzergahi soyluyorum ya dedim. Olmaz plaka lazim diyorlar.

Halbuki 2-3 gece pusuya yatsa bir ekip araci bu dangalaklar bir daha zor cikar yollara.

Hayirli gunler

• Zaten uygulamada var. Çoğu araca sonradan ekstra ceza geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Bir Honda kullanıcısı olarak "Honda, Şahin,BMW vs kullanan keko" kitleden nefret ediyorum.
    Benim arabam fabrikasyon nasıl çıktıysa öyle kullanırım. En ufak bir oynama bile yaptırmam.
    Geçen bir keko gelmiş diyor ki "Abi bu yeni kasalar on numara ya pıstırsana arabayı"

IQ seviyesi gerçekten çok düşük insanların...
    ya yeni kasa civic'in fabrika hali de çok güzel zaten (bence) neden pıstıracakmışız, bilmem kocaman kanat takıp çin malı zenonlar kullanacakmışız... hayır honda'nın arabaları da fıstık gibi arabalar bu tarz zihniyet yüzünden bütün honda kullanıcıları apaçi & keko gibi görülüyor

• Küçük paket servis taşıyan çakal motorcular bunu çoğunlukla yapıyor. 100 lük motorları var onunla şekil yapmaya çalışıyorlar.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.