Şimdi Ara

Modifiyeli Aracın Bayide Takaslanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, ilk defa modifiyeli bir aracımı bayiye verip 0km araç alacağım ancak merak ettiğim bir kaç kısım var lütfen bilen ya da yaşamış arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Aracımda custom direksiyon, 3.5 cm yay ve kendi orjinal body kiti var. Orjinal parçalarını da saklıyorum ancak teker teker uğraşmak istemiyorum eğer böyle kabul edeceklerse. Aracı verirken herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım ?

Ciddi cevaplarınız bekliyorum sayın forumdaşlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSWinchester -- 19 Ocak 2021; 21:38:9 >

• yok mu bilen arkadaş yav

• orjinale cevirip vermende fayda var,alırken orjinal değil oynanmış derler ve fiyattan kırmaya calısırlar

• Normalde fiyatı çok öldürüler. Ancak arabanın modeline göre de değişiklik gösterir tabi ki. Nbt Li m direksiyonlu m bodykitli bir BMW bir istisnadır.

Fiyatı düşük verirlerse aracı stock halde satabilirsiniz. Parçaları da ayrı satarsanız çok daha karlı olur.
  • Orjinal parçaları verirsen sorun olmaz, kendileri orjinal haline çevirirler. Ama her bayi bu tür aracın takasına girmeyebilir, genelde modifiyeli araçlar takasta kullanılmaz, sormanız lazım kısacası bayiye.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.