Şimdi Ara

Modifiyecilerde Açılım İstede (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MODİFİYE AÇILIMI İSTİYORUZ'

Hep birlikte yola çıkan 20 araçlık konvoy, Kadıköy Kozyatağı'na geldiklerin E-5 Karayolu'nu trafiğe kapattı. 'Modifiye açılımı istiyoruz' yazılı pankart açan sürücüler, kendilerine kesilen trafik cezalarından yakındı. Ellerindeki cezaları gösteren bir araç sahibi, 'Her dakika ceza yiyoruz bu böyle olmaz' diye tepki gösterdi.

Adamlar haklı ...

• Simdi buyuk ihtimal herkes sovecek diye dusunuyorum ama bende hak veriyorum polis alkolluyle onla bunla ugrassin ayriyetten super sport sahipleri var turkiyede hemde az bi kitle degil artik trde kimse o gordugunuz ferrarilere lambolara ozellikle porsche ve gtrlara mustanglere diger amerikanlara stock binmiyor hepsi neredeyse girtlak dolu sahiplerinden biliyorum hepsini polis bunlarla ugrasmiyoken ugrasamiyoken hıncını sciroccoculardan hondacilardan cikarmasin tek destekledigim sahinlere rahat vermemeleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modifiye açılımından önce bazı araçların trafikten men edilmesi lazım.

• Tamam açıyoruz..
  • Aracın gitmeye hali yok bir de yerin dibine kadar bastırıp arkasına hayvan gibi bass koymuş sokaklarda bangır bangır geziyor. Böyleleri olduğu sürece açılım filan istemiyorum, çıkmasınlar trafiğe
  • tuv onaylı parça ithal edilmeli veya üretilmeli

• iki yıllık haberi paylaşmanda'ki amaç ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forumda Sapık Var [SS'Li]
    12 yıl önce açıldı
    Sucuk bozuk mu? Ss li
    geçen yıl açıldı
    Millette para var aga ss’li
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bana ses yönünden rahatsızlık ve tehlikeli kulanım yönünden zarar vermedikleri sürece haklılar diyebilirdim. Ama ne yazık kimodifiyeli araç bagajında tesisat olan, egzosunda zımbırtısı olan, her gördüğü yerde makaslayım yanlayım diyen bir şöförü olan bir şey. Bu haliyle kendime hayli uzak gördüğümden rahatlıkla ötekileştiriyor ve beter olsunlar diye düşünebiliyorum.
  • İyi oldu.Birkaç gün önce sürüngenler familyasından bir civic tümseklerden yan yan zor şer geçecek diye resmi tören gibi durduk bekledik.En yoğun saatte herif bütün caddeyi birbirine kattı.
  • Açılım yapılır da şu abart egzoz,çakma xenon farlar sonrasında mahalleye yayın yapmak için bagaja bass vermesi için takılan zımbırtı neyse bunları yasaklayarak yapılabilir.Adam isterse aracının içini pavyona çevirsin ama çevredekilere rahatsızlık verecek limitleri aşmadığı sürece özgürce takılsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.