Şimdi Ara

Modern Warfare 3 saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu oyunun nasıl olurda tr yaması olmaz?

• Beyler yok mu altyazılı çeviri falan
  • başlığı biraz açamısın ? Onun haricinde oyunçeviri sitesine bak belki vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

başlığı biraz açamısın ? Onun haricinde oyunçeviri sitesine bak belki vardır.

Yok.
  • kolay bir iş değil bunu yapmak. konuşmaları türkçeye çevirmek yetmiyor oyuna entegre etmesi var. daha mw2 nin çevirisi yok sen 3ü bekliyorsun
  • Yapmak zorunda değiller. Karşılıksız yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Yapmak zorunda değiller. Karşılıksız yapıyorlar.

Aynen katılıyorum size.evet çevirmek zorunda değiller isteyen alır oynar ayrıca bunun için " saçmalık" kelimesini kullanmak da ne kadar doğrudur bilemem...

Saygılar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

Bu oyunun nasıl olurda tr yaması olmaz?

Sen yapsana o zaman değişik.Bildiğim kadarıyla Türkçe dublaj yapılıyor dublaj bitince alt yazı ile çıkacak.
  • Saaçmalık değil belki ama eksiklik. COD oyunları birkaç dilde çıkıyor. Türkçe için de dil desteği olmasa bile en azından alt yazı desteği verebilirler ki bu da seslendirmeye göre çok çok kolaydır. Zîrâ COD'u oynayan Türk sayısı hiçte az değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Saaçmalık değil belki ama eksiklik. COD oyunları birkaç dilde çıkıyor. Türkçe için de dil desteği olmasa bile en azından alt yazı desteği verebilirler ki bu da seslendirmeye göre çok çok kolaydır. Zîrâ COD'u oynayan Türk sayısı hiçte az değil.

öyle diyorsunda oynayanların çoğunu korsan oynuyorlar diğer kesimide cod sallamayınca gene 3.cü dünya ülkesi sıralamasında yerini kimseye kaptırmıyorsun
  • Korsan oynayan kişinin çokluğunu ben de biliyorum. Ben de zamanında çok korsan oynadım ama multisinden mahrum kalmak bile yeter bi kere korsan almanın. Bu bir yana, orjinal oynuyorum ve COD oynayan türklerin sayısının hiçte az olmadığını biliyorum. Hem Türkiye'de, hem Almanya'da, hem de diğer ülkelerde.
  • quote:

quote:

Yok.

Var nasıl yok adamlar türkçe seslendirme yapıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir666333

quote:

quote:

Yok.

Hocam afedersin kaç sene oldu ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadir666333

quote:

quote:

Yok.

Hocam afedersin kaç sene oldu ?

Nerden bilem ben ya inanmıyorsan bak
    http://www.oyunceviri.com/forum/threads/4404-Call-of-Duty-Modern-Warfare-3-T%C3%BCrk%C3%A7e-Seslendirme-ve-T%C3%BCrk%C3%A7e-Yama-Projesi
    bu arada link vermek yasakmı bilmiyom gidem bi kuralları okuyem neler yasakmış öğrenem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.