Şimdi Ara

Modern Warfare 3 Orjinal oynamak.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende daha önceden mw3 vardı arkadaşlar .orsan olarak . Ben forumdan bir arkadaştan steam hesabı aldım hesap içinde mw3te vardı ben şimdi bu oyunu nasıl multiplayer oynarım . Oyunu en baştan mı indirmem lazım steam üzerinden .

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikoman1903 -- 19 Aralık 2012; 0:10:00 >

• evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

evet

Peki 2 tane oyun var , Modern Warfare 3 ve Modern Warfare 3 multiplayer hangisi indiriyim.
  • multi indir, ikisi ayrı ayrı olduğunu bilmiyodum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

multi indir, ikisi ayrı ayrı olduğunu bilmiyodum

Peki hocam son sorum acaba multiplayeri indirdikten sonra başka bir şey isticek mi cd key falan yoksa direk oyuna girip ayarları yaptıktan sonra multiplayer oynayabilecek miyim

. teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikoman1903 -- 19 Aralık 2012; 9:34:07 >
  • Elindeki Mw3 kopyasını Steam/steamapps/common/call of duty modern warfare 3 dizinine atarsan steam eksik veya güncellenmesi gereken bölümleri indirir sadece yeniden indirmene gerek yok. Kütüphaneden önce multiplayeri indir. O tamamlanınca diğerini de indirebilirsin zaten küçük bir güncelleme yapıyor uzun sürmüyor 2. seçeneğin inmesi. Biri online bölüm için diğeri de senaryo ve special ops/survival içindir.

Steam kütüphanesinde kayıtlı Steamworks bir oyun için yeniden cd key girmen gerekmiyor daha önce onun aktivasyonu yapılmış ve listeye eklenmiştir. Sadece indirip oynayacaksın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 19 Aralık 2012; 14:35:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

Elindeki Mw3 kopyasını Steam/steamapps/common/call of duty modern warfare 3 dizinine atarsan steam eksik veya güncellenmesi gereken bölümleri indirir sadece yeniden indirmene gerek yok. Kütüphaneden önce multiplayeri indir. O tamamlanınca diğerini de indirebilirsin zaten küçük bir güncelleme yapıyor uzun sürmüyor 2. seçeneğin inmesi. Biri online bölüm için diğeri de senaryo ve special ops/survival içindir.

Steam kütüphanesinde kayıtlı Steamworks bir oyun için yeniden cd key girmen gerekmiyor daha önce onun aktivasyonu yapılmış ve listeye eklenmiştir. Sadece indirip oynayacaksın...

Teşekkürler hocam .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.