Şimdi Ara

Modern Warfare 3 Kutulu Satışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyun sekizinde çıktı ama hala kutulu olarak satılmıyor
    aral'ın amacı ne anlamadım

• upupupuppupupupup
  • bayramdan sonraya atmışlar dağıtımları sözde, fakat bu 2 gün içinde anca kargolara verilecekmiş, pazartesiden sonra satışa sunulacak gibi ucuk şeyler söylediler bana, ben şok olmuştum şahsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ConGoLoSs

bayramdan sonraya atmışlar dağıtımları sözde, fakat bu 2 gün içinde anca kargolara verilecekmiş, pazartesiden sonra satışa sunulacak gibi ucuk şeyler söylediler bana, ben şok olmuştum şahsen.

saçmalık ya başka bişey değil
  • aralgame tweet:

"Merhaba, COD: Modern Warfare 3 ile ilgili olarak çıkış tarihinin Kurban Bayramı tatiline denk gelmesinden ve kargo firmalarının da aynı tarihlerde kapalı olmasından dolayı gecikme yaşanmaktadır, ancak oyunun bir an önce satışa sunulması için çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor, bugün içerisinde durum netleşecektir. Anlayışınız için teşekkürler."

10 dakika önce falan tivitlendi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cankatlı -- 10 Kasım 2011; 12:18:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankatlı

aralgame tweet:

"Merhaba, COD: Modern Warfare 3 ile ilgili olarak çıkış tarihinin Kurban Bayramı tatiline denk gelmesinden ve kargo firmalarının da aynı tarihlerde kapalı olmasından dolayı gecikme yaşanmaktadır, ancak oyunun bir an önce satışa sunulması için çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor, bugün içerisinde durum netleşecektir. Anlayışınız için teşekkürler."

10 dakika önce falan tivitlendi...

anlayışımız için teşekkürler?
    tamam
  • Hakikaten bi de anlayıştan bahsediyorlar... Zaten insanlar facebook açıklamasının altına da sövgülerle cevap vermeye başlamış... Kasım başında bi de mail atmıştım ben bu adamlara 8 kasımda oyunu piyasada bulabilecek miyiz diye... Gecikme olabilir ama bayram ertesinde bulabilirsiniz diye cevap vermişlerdi... Yine de bir ümit 8 kasım günü D&R, Medi Markt vb. bir iki teknomarket dolaştım ama elim boş eve döndüm. Başka bir başlıktaki arkadaşımıza D&R dan verilen cevap bana da verildi : Bu hafta beklemiyoruz pazartesiye sarkabilir... Gerçi öbür arkadaşa "bu hafta gelmezse 2 hafta içinde gelir" gibi daha korkunç bir cevap vermişler... Gerçi artık aral'ın bu tarz davranışlarına da şaşırmamak lazım ... Terbiyesizliği meslek edinmişler çünkü Hep bu kutulu oyun merakı yüzünden başımıza geliyor bunlar umalım da en geç yarın raflarda olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cankatlı -- 10 Kasım 2011; 13:44:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam den Modern Warfare 2 almak?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne söylenebilir ki? Oyun çıkalı üzerinden 2 gün geçmiş ve halen piyasada yok, oyuncu hakları diye bir yasa yok mu bu adamları cezalandıracak?
  • kutulu oyun fantaziniz yoksa steam dan alabilirsiniz oyun çıktığı gün oynamaya başlıyorsun hatta en güzeli pre order ile alıp oyunu indirebiliyorsun çıkmadan.
  • http://www.aralgame.com/asp/product/3164/Call-of-Duty-Modern-Warfare-3

KDV dahil: 160 TL
    Kredi kartı ile: 147.20 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

http://www.aralgame.com/asp/product/3164/Call-of-Duty-Modern-Warfare-3

Aral yapmis yapacagini yine oyunu 160 TL gibi cok cuzzi bir fiyata satisa koymus.Steam de 120 TL,forumda Rus keyler 40 TL ye satilirken...
  • modern warfare 2'yi 90 liraya almıştım
    dolar yükseldi hikayesi falan da anlatmasınlar maksimum 120 lira bekliyodum ama 160 lira nedir yahu
    rus keyi satan arkadaşlardan ben de bir key almak istiyorum
    forumda güvenilir biri varsa iletişime geçelim
  • Her türlü cd-key.
  • quote:

Fiyata GeL
  • Pahalı arkadaşlar almayın
  • quote:

Multicilere geçmiş mi olsun, yoksa başka birşey mi olsun desem bilemedim
  • gidin rus key alın rus key olsada dahi oyun ingilizce. 160 liraya mw3 alanların yanında 35Tl ye Mw3'ü oynamak tadından yenmiyor valla.
  • Rus key aldım.Kârım 120TL.Beyin bedava
  • Rus key nasıl alacağız?Hatırladığım kadarıyla forumdan bir arkadaş vardı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.