Şimdi Ara

MODERN WARFARE 2 Tek elle barfiks çeken adam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
5.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Oyunda çatışma sırasında bomba patladı ve arkadaş resimdeki gibi kaldı.Sizinle paylaşayım dedim
     MODERN WARFARE 2  Tek elle barfiks çeken adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedevilhimveryself -- 30 Ocak 2010; 22:10:31 >

• 1024x768 :S
  • X1650 256
  • 5dkdır açılmasını bekliyorum
  • Bende açılıyor hocam başka bir siteye upload edeyim
  • güzel foto...
  • Bu da MV 1 den AC-130 la düşmanı bombalarken arkadaş buluta takıldı bölüm boyunca havada kaldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende de oluyodu daha komedileri
  •  MODERN WARFARE 2  Tek elle barfiks çeken adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Modern Warfare

3 atış la sınırlamışlar faması iyi olmamış m16 öyle
  • O barfiks komedi ya xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^NCAL^^DJEM

quote:

Orijinalden alıntı: Modern Warfare

3 atış la sınırlamışlar faması iyi olmamış m16 öyle

evet bencede iyi olmamış. diğerlerinden üstün diyemi acaba böyle bir kısıtlama yaptılar bu iki silahta ?

• Keşke video çekseydim o adam birde titriyordu sanki kendini çekmeye çalışır gibi :)
  • Ne var la bende çekiyom tek el barfiks
  • Bende silah zoruyla çektirtiyorum
  • Güzel ama CoD 4:MWde daha güzel şeyler çıkıyordu
  • quote:

X1650 256

arkadaşım ya ben anlayamadım varya... bende x1650 kullanıyorum full detay 1280 x 1024 sadece aa kapalı sanırsam 30 fps 25 fps falan veriyor. benim xt ultimate versiyonu acaba ondanmı. çünkü birçok oyunu iyi performansda oynuyorum millet daha yeni versiyonlarla bile anca oynuyor. mesela dirt 2 high da gölge detayı mediumda 1280x1024 ve aa4 de. 20,25fps... işlemcim bile core 2 dou 1.80ghz.. benim ekrankartıda x1650 256 gddr3...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemguven

quote:

X1650 256

arkadaşım ya ben anlayamadım varya... bende x1650 kullanıyorum full detay 1280 x 1024 sadece aa kapalı sanırsam 30 fps 25 fps falan veriyor. benim xt ultimate versiyonu acaba ondanmı. çünkü birçok oyunu iyi performansda oynuyorum millet daha yeni versiyonlarla bile anca oynuyor. mesela dirt 2 high da gölge detayı mediumda 1280x1024 ve aa4 de. 20,25fps... işlemcim bile core 2 dou 1.80ghz.. benim ekrankartıda x1650 256 gddr3...

Ustam denim ki 256 mb ''DDR2''

• hayde... abi benim bu kartı 3 sene evvel 200 tl ye almıştım şimdi 42 tl:D tabi günümüzde almak uygun olmaz ama fiyatına göre gayet iyi performans veriyo yazdığım gibi... gta 4 ü bile 1280x1024 de tüm grafikler mediumda 17 fps ile oynuyom.... ama uzaklık görünü 30 da trafik ful açık diyerleri kapalı...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.