Şimdi Ara

Modern Warfare 2 Nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Modern Warfare 2 almayi düşünüyorum oyun grafik oynanabilirlik ve mp olarak nasıldır? şimdiden teşekkürler

(konu değiştirildi önceki hali moh airborne içindi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku* -- 12 Temmuz 2010; 10:59:27 >

• bc2-mw2-mw-bc-cod:world at war-resistance2-resistance1-killzone2 bunların hepsini yalayıp yuttuysan ama hala içinde fps aşkı sönmediyse al
  • quote:

Orijinalden alıntı: mj 23

bc2-mw2-mw-bc-cod:world at war-resistance2-resistance1-killzone2 bunların hepsini yalayıp yuttuysan ama hala içinde fps aşkı sönmediyse al

resistance2-resistance1-killzone2 hariç ötekiler dibine kadar bitti
  • Yolda görsem kacarim.

Edit : Üstteki mesaji moh airborne icin yazdim.Baslik sonradan degismis:)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bunları bitir hacı sen o zaman bunları bitimeymeyenlere ps 3 kullanıcısı denmez bizim köyde
    quote:

Orijinalden alıntı: UTK1907

quote:

Orijinalden alıntı: mj 23

bc2-mw2-mw-bc-cod:world at war-resistance2-resistance1-killzone2 bunların hepsini yalayıp yuttuysan ama hala içinde fps aşkı sönmediyse al

resistance2-resistance1-killzone2 hariç ötekiler dibine kadar bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tahmazoğlu Tahir -- 12 Temmuz 2010; 10:51:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahs3R

Yolda görsem kacarim.

• Xboxa aldım 10 dk oynadım kaç ay oldu bir dahada açmadım aynen alma yani
    quote:

quote:

Yolda görsem kacarim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Yolda görsem kacarim.

Mw2 ve bc2 yi oynayan birini kesmez bu saatten sonra ama tabi zevk meselesi.
  • hmm mw2 yi korsan olark oynuorm pc de arada ama pc o kadar dandik ki en düşük ayarlarda bile kasıyo sizce almalı mıyım mw2?
  • mw2 yi en son oyna ki onu oynadıktan sonra birdaha hiç bir rpg fps online ı sarmaz...
  • Elinde vip kodu kullanılmamış bc 2 varsa mw 2 ile takas yapabiliriz
    quote:

hmm mw2 yi korsan olark oynuorm pc de arada ama pc o kadar dandik ki en düşük ayarlarda bile kasıyo sizce almalı mıyım mw2?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tahmazoğlu Tahir -- 12 Temmuz 2010; 11:17:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahmaz88

Elinde vip kodu kullanılmamış bc 2 varsa mw 2 ile takas yapabiliriz
    quote:

hmm mw2 yi korsan olark oynuorm pc de arada ama pc o kadar dandik ki en düşük ayarlarda bile kasıyo sizce almalı mıyım mw2?

malesef yok :)
  • Rahmetliyi nasıl bilirdiniz gibi bişey olmuş başlık
    Walla her serisi keyif veren oyundur benim için ama her nekadar herkes onlinesini beğense de Kıllzone gibi bir onlineden sonra Call of serisinin onlinesini beğenmemişimdir.Fakat Story moduna diyecek lafım yok zaten o çok iyi
  • MW2, Cod4 ile kiyaslandiginda genel yapisi itibariyle gercekcilikden uzak bir goruntu sergiliyor. Bunun bir cok sebebi mevcut. En basda Cod4 deki karekteriniz marathon yani kosu perkiyle kosmaya basladiginizda normal bir insanin verdigi yorulma tepkisini belli bir sure sonra verirken, MW2'de marathon perkiyle kosmaya basladiginizda hic yorulmaz ayni bir Robot gibidir. Arababa bile jonta yakar belli bir zaman sonra :) ama MW2 deki karektere birseycikler olmaz :) Sirf bunla kalsa iyi, 2. perkde light whire diye hizli kosu var onunla marathonu ayni anda alirsaniz bir cita saatte 90 km hizla nasil kosuyorsa ayni oyle insan ustu robotsu refleksler ve hizlar sergileyebilmek mumkun. Daha saymadigim Comanda vb bir cok insan ustu meziyetleri barindiran gercekcilikden malesef uzaklasmis MW2 den kendi adima cok iyi seyler soyluyemiyecegim. Ama Cod4 gibi efsane bir oyunu sorarsaniz onun icin soylenecek bir dunya olumlu sozum var :)
  • Hayatım boyunca en fazla oynadığım oyundur saat olarak..
  • MW 2 efsanedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayStation3lack

mw2 yi en son oyna ki onu oynadıktan sonra birdaha hiç bir rpg fps online ı sarmaz...

Bu yoruma katılmak mümkün değil.Bir Bad Company 2'yi denemeni öneririm.
  • İyi bilirdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

quote:

Orijinalden alıntı: PlayStation3lack

mw2 yi en son oyna ki onu oynadıktan sonra birdaha hiç bir rpg fps online ı sarmaz...

Bu yoruma katılmak mümkün değil.Bir Bad Company 2'yi denemeni öneririm.

MW2 Online olarak rezil single olArak gelmiş geçmiş en iyi fps oyunu. Bc2 ise single olarak vasat, online olarak şu ana kadar oynadığım en iyi oyun
  • Single ı iyi biliyorum online hiç iyi bilmiyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.