Şimdi Ara

Modern Warfare 2 Herkes Geçtiği Bölümü Anlatsın..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Call Of Duty Modern Warfare 2 de 1.bölümden ilk eğitimlerden itibaren herkes geçtiği bölümü
    nasıl geçtiği anlatırsa herkse yardımcı olmuş olunur sanırım resimde payaşınki tam olsun daha eğitimde takıldım da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin* -- 28 Kasım 2009; 11:20:44 >

• Bildiğim kadarıyla herkesin kendine göre uyguladığı farklı stratejiler var.Yani böyle yaptım böyle yaptım biraz saçma olmaz mı?
  • Hayır arkadaşım mesela işte bi bölüm oluyor ufacık detayı atlayınca ne yaparsan yap geçemeiyorsun her bölümün bi tekniği oluyor yahu :)
    Nasıl internetlerde oluyor gta IV bölüm anlatımı onun gibi işte
  • Nasıl takılıyorsun ki ? oyun boyunca yapacağın iki şey var zaten; düşmanı indir ve ilerle. Yapman gerekenler ve gideceğin yerler de kör gözün parmağına şeklinde gösteriliyor, takılmak için sebep yok yani
  • Hay allah burdada sürekli tez çürütülüyor Bir kişide demiyorki ne kadar çok farklı strateji okadar zevkli oyun..
    Geçtiğim bölümleri anatırım benim gibi düşünenler okur belki
  • arkadaşın anlatmak istediğini anladım ben contingency bölümünde (cpt price ile birlikte oynadığımız ilk bölüm) tüm düşmanları indirmeden rahat edemiyorum sanki hep arkamda biri varmış gibime geliyor ilk baştaki konvoy dağlık alandaki nöbetçiler bir şekilde hepsini yok ediyorum öyle devam ediyorum :D çok ses çıkıyor haliyle ama ben ses çıkartmadan rahat durmuyorum
  • Ne Anlamı Kalır ki Herkes Anlatırsa?Kendin Uğraşıp Bulmalısın Bence.He Eğer Çok İstiyorsan Tam Çözümler nete Düşmüştür google amcaya başvurabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Metin dostum biraz saçma konuşmuşsun, haklılar Eğer bölümlerin nasıl geçileceğini öğrenmek istiyorsan internette Walkthrough'lar var, onlara bakabilirsin. Eğer zaten geçebiliyorsan da herkesin stratejisi kendine, pek üzerinde tartışılacak bir şey değil
  • Tmm hocam haklılar ben bişi demedim ki Bana göre donanimhaber googleden daha büyük ondan buralara başvurdum hem oradada aramadım değil gerçi haklısın geçilmicek bölüm yok azcık dikka tlazım okadar
  • arkadaşlar oyunu 1 günde bitirdim bukadar nefer kesici bir oyun daha oynamadım bukadar ilgi çekici oynarken sanki olayı gerçekcesine böylesine nefesimi tuttuğum keyif aldığım bir oyun daha inanın görmedim oyun güzel arkadaşlar geçilmeyecek bölüm yoktur.
  • Tek tek yazmayayım ama aklına takılan yer olursa sorabilirsin :)
  • Ben bu karlı bölümde kaldım daha ya :) kaptanın etrafını kuşatıyorlar ben kutuyu alınca ne adamları öldürebiliyorum ne de kaptanı koruyabiliyorum burayı nasıl geçicez?
  • Kusura bakma ama konu çok saçma.Bir kere oyun çok basit zaten.Kimsenin yardıma ihtiyacı yok zaten bitiremeyenede mankafa derim.
    Sadece o adamın ayaklarına vurma olayını adam ingilizceden çakmıyorsa oyuna konsantre olmuyorsa bilemez o kadar.Geri kalan bölümlerde birşey yok.
    Veteranda adamları vurmadan geçiyorum. kaçıyorum yani genelde.ikinci mac tavishli olan bölümde mesela adam vurmadım denecek kadar az.adamlara gözüksem haşlıyorlar zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1337-Killa
    Kusura bakma ama konu çok saçma.Bir kere oyun çok basit zaten.Kimsenin yardıma ihtiyacı yok zaten bitiremeyenede mankafa derim.
    Sadece o adamın ayaklarına vurma olayını adam ingilizceden çakmıyorsa oyuna konsantre olmuyorsa bilemez o kadar.Geri kalan bölümlerde birşey yok.
    Veteranda adamları vurmadan geçiyorum. kaçıyorum yani genelde.ikinci mac tavishli olan bölümde mesela adam vurmadım denecek kadar az.adamlara gözüksem haşlıyorlar zaten.

quote:

Orijinalden alıntı: Jeone
    Ben bu karlı bölümde kaldım daha ya :) kaptanın etrafını kuşatıyorlar ben kutuyu alınca ne adamları öldürebiliyorum ne de kaptanı koruyabiliyorum burayı nasıl geçicez?

Hocam kusura bakma ama amaç oyun bitirmek değil zevk almak.Adam vurmadan oyunmu oynanır hiç ya ..Gördüğün gibi takılanlar oluyor..
    Herkes yapacak diye bişi yok

• quote:

Ben bu karlı bölümde kaldım daha ya :) kaptanın etrafını kuşatıyorlar ben kutuyu alınca ne adamları öldürebiliyorum ne de kaptanı koruyabiliyorum burayı nasıl geçicez?

Orada adam 5..4..3..2..1.. diye saymaya başladığında ayağa kalk orada görün adamlara yani başını çıkartacaksın görünebilir şekilde olduğun zaman Mactavish sana B planını uygula diyecek ve eline C4'ün ateşleyicisi gelecek.Sen ateşleyeceksin ve sonrası aksiyonun başladığı yer :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

quote:

Orijinalden alıntı: 1337-Killa
    Kusura bakma ama konu çok saçma.Bir kere oyun çok basit zaten.Kimsenin yardıma ihtiyacı yok zaten bitiremeyenede mankafa derim.

quote:

Hocam kusura bakma ama amaç oyun bitirmek değil zevk almak.Adam vurmadan oyunmu oynanır hiç ya ..Gördüğün gibi takılanlar oluyor..
    Herkes yapacak diye bişi yok

Ben böylede zevk alıyorum naparsın?Verdiğin alıntı yine ingilizce kaynaklı bir bölüm geçememe.Millet cahil naparsın.
    Başlığın ismini "Codda,İngilizce kelimeler yüzünden bölüm geçemeyen zihniyet" diye değiştir bence.
    İyi akşamlar.

• Madem ingilizcen güzel madem yardıma ihtiyacın yok konuya neye geldin ingilizcenin süper olduğunu sölemek içinmi..
    Hocam benim ingilizce hiç iyi değil ama harita ile oynuyorum orda ünlü düşünür sözleri felan geçiyor alber ınsteinin felan
    onları anlasaydık fenamı olurdu..Neyse sen öyle oynuyorsan sorun yok tabiki size kolay gelsin bende alıştım zaten artık
    ingilizce bilmeye gerek kalmadı paso asker vur ilerle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cartmanez

quote:

Orada adam 5..4..3..2..1.. diye saymaya başladığında ayağa kalk orada görün adamlara yani başını çıkartacaksın görünebilir şekilde olduğun zaman Mactavish sana B planını uygula diyecek ve eline C4'ün ateşleyicisi gelecek.Sen ateşleyeceksin ve sonrası aksiyonun başladığı yer :)

Teşekkür ederim sürekli uğraştım uğraştım, tam bu başlığa geldi sorumu yazdım B planı dedi bizim kaptan :) ben de uygulamadım beni okadar uğraştırdın bir defa daha öl dedim ondan sonra bölümü geçtim :) sağol yine de...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.