Modern Combat serilerini tabletten zevkle oynayan biriyim. Fakat bu deneyimi mi artık joystick üzerinden oynamak istiyorum. Sorum ise şu şekilde olacak?
"Tabletim Galaxy Note 8 ve Modern Combat 5 oyununu joystick ile root işlemi vs. yapılmadan tak çalıştır şeklinde nasıl oynayabilirim ya da önerebileceğiniz gamepad var mı?"
Bende bir tane kol var ve otg ile bağladığımda tablet görüyor. Oyuna girdiğimde ise Logitech f310 daki gibi A, B gibi tuşları otomatik tanıyıp gamepadi algılıyor. Fakat sadece sol analogu kullanabiliyorum. Haricindeki hiç bir tuş çalışmıyor. Oyunun matketinde ise gamepad destekler diyor. Bu sebeple logitech f310 alırsam otg ile root olmadan direk oynayabilir miyim?
Boşuna ücret ödemek istemiyorum çünkü.
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Saygılarımla.
Bende aldım oynayamiyorum yardim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
ben almadım ama ne alsam çalışır ki?
f710 da denedim az önce. most wanted da hiç çalışmadı. asphalt 7 de menüde sorunsuz fakat yarışa girişe yön hariç gerisi çalışıyor. real racing 3 de ise sorunsuz tüm kontroller çalışıyor. hatta oyuna girerken kol için tuş ayarı ekranı çıktı. modern combat 5 de sorunsuz oynanıyor. onda da oyuna girişte kol üzerinden kontrolleri gösteren bi ekran çıktı.
edit: yazım hatası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TsuMura -- 26 Nisan 2015; 23:51:52 >