Arkadaslar oyana girin multiplayeri secin ordan gameloft accontu isticektir üye degilseniz üye olun gameloft'a sonra o gameloft nicknizi buraya yazin
Ordaki nick de ayni
Ne oldu multide server actinizmi ? Acildiysa gelim gavurlarla oynamak sarmiyor :)) gameloft : ledzeppelinn ekleyin
ya bunlar çatır çutur vuruyorlar ya,oto kitlenme de yok.Adamlar profesyonel olmuşlar :D
bise sorcacaktm (: benm telfn.jb li ama bi türlü bu oyunu bulamadm hep kırınk link :S sağlam link bilen varsa yazabilir mi lütfn :S
quote:
Orijinalden alıntı: anLhnTa bise sorcacaktm (: benm telfn.jb li ama bi türlü bu oyunu bulamadm hep kırınk link :S sağlam link bilen varsa yazabilir mi lütfn :S
Nova 2 yede gelin arkadaslar gameloft nick: ledzeppelinn
napolyon94 ekleyn
benıde eklemeyı unutmayın
nasıl oynuyosunuz bu oyunu anlayamadım adamlar çat çut vuruyor.Zar zor 10 lvl oldum :)
indirdim bende ama alışamıyorum bir türlü o kadar ateş ediyorum ak 47 ile ölmüyor. cod 4 de ak47 ve ak74 favori silahlarım ama bunda ak47 ile ölmedi adam
quote:
Orijinalden alıntı: NoName.
indirdim bende ama alışamıyorum bir türlü o kadar ateş ediyorum ak 47 ile ölmüyor. cod 4 de ak47 ve ak74 favori silahlarım ama bunda ak47 ile ölmedi adam
ak47 yalan bu oyunda panpa m4 müydü m16mydı tam hatırlamıyorum klasik amerikan silahı varya o iyi baya
quote:
Orijinalden alıntı: cwr
quote:
Orijinalden alıntı: NoName.
ak47 yalan bu oyunda panpa m4 müydü m16mydı tam hatırlamıyorum klasik amerikan silahı varya o iyi baya
Gerçekçilik yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme