Şimdi Ara

Modern Combat 2: Multiplayer Oynayalim:) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • geliyorum.game center: lord_danger
  • Arkadaslar oyana girin multiplayeri secin ordan gameloft accontu isticektir üye degilseniz üye olun gameloft'a sonra o gameloft nicknizi buraya yazin
  • Ordaki nick de ayni
  • Ne oldu multide server actinizmi ? Acildiysa gelim gavurlarla oynamak sarmiyor :)) gameloft : ledzeppelinn ekleyin
  • ya bunlar çatır çutur vuruyorlar ya,oto kitlenme de yok.Adamlar profesyonel olmuşlar :D
  • bise sorcacaktm (: benm telfn.jb li ama bi türlü bu oyunu bulamadm hep kırınk link :S sağlam link bilen varsa yazabilir mi lütfn :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: anLhnTa
    bise sorcacaktm (: benm telfn.jb li ama bi türlü bu oyunu bulamadm hep kırınk link :S sağlam link bilen varsa yazabilir mi lütfn :S

buraya gir
    http://apptrackr.org/
    arama yerine yaz indir.
  • Nova 2 yede gelin arkadaslar gameloft nick: ledzeppelinn
  • napolyon94 ekleyn
  • benıde eklemeyı unutmayın
  • nasıl oynuyosunuz bu oyunu anlayamadım adamlar çat çut vuruyor.Zar zor 10 lvl oldum :)
  • indirdim bende ama alışamıyorum bir türlü o kadar ateş ediyorum ak 47 ile ölmüyor. cod 4 de ak47 ve ak74 favori silahlarım ama bunda ak47 ile ölmedi adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

indirdim bende ama alışamıyorum bir türlü o kadar ateş ediyorum ak 47 ile ölmüyor. cod 4 de ak47 ve ak74 favori silahlarım ama bunda ak47 ile ölmedi adam

ak47 yalan bu oyunda panpa m4 müydü m16mydı tam hatırlamıyorum klasik amerikan silahı varya o iyi baya
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

indirdim bende ama alışamıyorum bir türlü o kadar ateş ediyorum ak 47 ile ölmüyor. cod 4 de ak47 ve ak74 favori silahlarım ama bunda ak47 ile ölmedi adam

ak47 yalan bu oyunda panpa m4 müydü m16mydı tam hatırlamıyorum klasik amerikan silahı varya o iyi baya

Gerçekçilik yok

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.