Şimdi Ara

Modemler Hakkında Sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler ben TTNet ADSL kullanıcısıyım. Modemimin markası Huawei HG-521. Bu modem biraz kalitesiz açıkcası. Evin heryerinden çekmiyor yani kapsama alanı düşük ve tek LAN girişli. Ben interneti aynı zamanda online oyun oynarken de kullanıyorum ve bazı oyunlarda bağlantı sorunu yaşıyorum. Biraz araştırdım sorunun modemden kaynaklanma ihtimali varmış. Birçok kişi modemini değiştirdikten sonra sorunun ortadan kalktığını yazmış. Bende yeni bir modem almayı planlıyorum ve size birkaç sorum olacak:
    1-Aynı ev içerisinde 2 ayrı modem internete bağlanabilir mi?
    2- Sıfır bir Airties marka modem bana kaç liraya mal olur?
    3- Ev telefonunu kullanınca internetin kesilmesi modemle ilgili mi?
    Sorularımı yanıtlayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarı!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnMarstonTR

Selam beyler ben TTNet ADSL kullanıcısıyım. Modemimin markası Huawei HG-521. Bu modem biraz kalitesiz açıkcası. Evin heryerinden çekmiyor yani kapsama alanı düşük ve tek LAN girişli. Ben interneti aynı zamanda online oyun oynarken de kullanıyorum ve bazı oyunlarda bağlantı sorunu yaşıyorum. Biraz araştırdım sorunun modemden kaynaklanma ihtimali varmış. Birçok kişi modemini değiştirdikten sonra sorunun ortadan kalktığını yazmış. Bende yeni bir modem almayı planlıyorum ve size birkaç sorum olacak:

1-aynı evde 1 modem kullanabilirsiniz

2-ben 65tl'ye almıştım yaklaşık 2 yıl önce airties-rt205 çift antenli wireless modemi şimdi daha ucuzdur

3-ana hattan gelip telefona ve modeme giden dönüştürücü yani splitter'i takmadıysan arama gelince internetin kesilir

• quote:

Orijinalden alıntı: alisırakaya

quote:

Orijinalden alıntı: JohnMarstonTR

Selam beyler ben TTNet ADSL kullanıcısıyım. Modemimin markası Huawei HG-521. Bu modem biraz kalitesiz açıkcası. Evin heryerinden çekmiyor yani kapsama alanı düşük ve tek LAN girişli. Ben interneti aynı zamanda online oyun oynarken de kullanıyorum ve bazı oyunlarda bağlantı sorunu yaşıyorum. Biraz araştırdım sorunun modemden kaynaklanma ihtimali varmış. Birçok kişi modemini değiştirdikten sonra sorunun ortadan kalktığını yazmış. Bende yeni bir modem almayı planlıyorum ve size birkaç sorum olacak:

1-aynı evde 1 modem kullanabilirsiniz

2-ben 65tl'ye almıştım yaklaşık 2 yıl önce airties-rt205 çift antenli wireless modemi şimdi daha ucuzdur

3-ana hattan gelip telefona ve modeme giden dönüştürücü yani splitter'i takmadıysan arama gelince internetin kesilir

Pardon kardeş görmemişim çok saol.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.