Şimdi Ara

Modemin yerini değiştirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
75
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Türk Telekom 16Mbps Fiber internet kullanıyorum. Ve modemin yerini değiştirmek istiyorum. İnterneti alalı 4 5 ay oldu ve bizde o zamanlar modem için bir yer belirlemiştik. Ancak TT ekibi geldiğinde istediğimiz yere modemi taşıyamayacaklarını söylediler. Tabi tam olarak ne demişlerdi hatırlamıyorum. :) O yüzden tüm odalara uzak başka bir odaya koydular. Ki denedik internet çalışmıyor. Ve bazı odalardan internet çekmemekte. Dağıtıcı almak istemiyorum, modemi taşıyacağım. Eski konulara falan göz attım ama bir şey anlamadım. Yardımcı olabilecek misiniz?
    Taşıyacağım odadaki priz girişleri:
    Modemin yerini değiştirmek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir çok alternatif mevcut

1 başka odalarda paralel olarak bağlanmış hat girişleri varsa istediğiniz odaya bağlamanız mümkün
    2- tek bir hat varsa istediğiniz uzunlukta hat kablosu yapıp modemi yerleştirebilirsiniz
    3 modemi yerinde bırakıp menzil genişletici kullanabilirsiniz
  • Prizler çalışmıyorsa elinizde çalışan tek o hat kablosu ise, aynı kablodan istediğiniz uzunlukta kestirip araya bir switch takarak uzatın. Diğer çözümde menzil arttırıcı almak sizde onu istemediğini söylemişsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karanlık Ülke -- 24 Ağustos 2020; 21:1:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 adet çivili kroşe 8 TL, 25 metre hazır CAT6 kablo 40 TL.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.