Modemi Ortak Kullandığım Kişinin İnternete Bağlandığını Nasıl Anlarım?Bir Şey İndirip İndirmediğini Anlama İmkanim Var Mi?Modem Bende.Markası Zyxel.
Modemin arayüzüne girdiğinde bağlanıp bağlanmadığını görebilirsin ama indirme yapıp yapmadığını görmek için program yüklemen lazım. Hem sana hemde diğer bilgisayara sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu
Modemi Ortak Kullandığım Kişinin İnternete Bağlandığını Nasıl Anlarım?Bir Şey İndirip İndirmediğini Anlama İmkanim Var Mi?Modem Bende.Markası Zyxel.
Madem Ortak Kullanıyorsun Bırak Ne İsterse İndirsin Hocam :)
quote:
Orijinalden alıntı: seko34123
quote:
Madem Ortak Kullanıyorsun Bırak Ne İsterse İndirsin Hocam :)
Problem Değil İstediği Kadar İndirsin de Ben İşlerimi Ona Göre Ayarlıyorum Bazen Çok Düşüş Oluyor Sebebi O Değil Mi Diye Araştırmak İstedim
quote:
Modem arayüzünnde bakıyorum kaç pc açık 5 oluyo bakım nette çok yavaş modeme reset sonra hızı düzelio onlarda anlıyorlar fazla yüklenmemesi gerektiğini
çünkü yunus download yapacak :D
bağlı olup olmadıgı modemin arayüzünden bakabilirsin download yapıp yapmadıgını anlık olarak nasıl takip edersin bilmiyorum ama kendi bilgisayarına kota takip programı kur ttnetden de kota sorgulat aradaki farkı o kullanmıştır
quote:
Orijinalden alıntı: yunus_1866
quote:
Modem arayüzünnde bakıyorum kaç pc açık 5 oluyo bakım nette çok yavaş modeme reset sonra hızı düzelio onlarda anlıyorlar fazla yüklenmemesi gerektiğini
çünkü yunus download yapacak :D
Anlayışlı Ortakların Olması Güzel Cevaplar İçin Teşekkürler.
ortak kullanımlarda kimin ne kadar indirme yaptığını tam verenilecek bi program ne yazikki yok ancak iki bilgisayarada program atılması lazım
quote:
Orijinalden alıntı: wmware
bağlı olup olmadıgı modemin arayüzünden bakabilirsin download yapıp yapmadıgını anlık olarak nasıl takip edersin bilmiyorum ama kendi bilgisayarına kota takip programı kur ttnetden de kota sorgulat aradaki farkı o kullanmıştır
Zekice :)
ağ hareketini veya ağdaki ip leri görebileceğiniz bir programla bu işi halledersiniz