Şimdi Ara

Modemi Ortak Kullandığım Kişinin İnternete Bağlandığını Nasıl Anlarım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
9.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Modemi Ortak Kullandığım Kişinin İnternete Bağlandığını Nasıl Anlarım?Bir Şey İndirip İndirmediğini Anlama İmkanim Var Mi?Modem Bende.Markası Zyxel.

• Modemin arayüzüne girdiğinde bağlanıp bağlanmadığını görebilirsin ama indirme yapıp yapmadığını görmek için program yüklemen lazım. Hem sana hemde diğer bilgisayara sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

Modemi Ortak Kullandığım Kişinin İnternete Bağlandığını Nasıl Anlarım?Bir Şey İndirip İndirmediğini Anlama İmkanim Var Mi?Modem Bende.Markası Zyxel.

Madem Ortak Kullanıyorsun Bırak Ne İsterse İndirsin Hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: seko34123

quote:

Modemi Ortak Kullandığım Kişinin İnternete Bağlandığını Nasıl Anlarım?Bir Şey İndirip İndirmediğini Anlama İmkanim Var Mi?Modem Bende.Markası Zyxel.

Madem Ortak Kullanıyorsun Bırak Ne İsterse İndirsin Hocam :)

Problem Değil İstediği Kadar İndirsin de Ben İşlerimi Ona Göre Ayarlıyorum Bazen Çok Düşüş Oluyor Sebebi O Değil Mi Diye Araştırmak İstedim
  • quote:

Modem arayüzünnde bakıyorum kaç pc açık 5 oluyo bakım nette çok yavaş modeme reset sonra hızı düzelio onlarda anlıyorlar fazla yüklenmemesi gerektiğini

çünkü yunus download yapacak :D
  • bağlı olup olmadıgı modemin arayüzünden bakabilirsin
    download yapıp yapmadıgını anlık olarak nasıl takip edersin bilmiyorum ama kendi bilgisayarına kota takip programı kur ttnetden de kota sorgulat aradaki farkı o kullanmıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus_1866

quote:

Modem arayüzünnde bakıyorum kaç pc açık 5 oluyo bakım nette çok yavaş modeme reset sonra hızı düzelio onlarda anlıyorlar fazla yüklenmemesi gerektiğini

çünkü yunus download yapacak :D

Anlayışlı Ortakların Olması Güzel Cevaplar İçin Teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Wps/Wlan ışığı yanıp sönüyorsa...
  • ortak kullanımlarda kimin ne kadar indirme yaptığını tam verenilecek bi program ne yazikki yok ancak iki bilgisayarada program atılması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: wmware

bağlı olup olmadıgı modemin arayüzünden bakabilirsin
    download yapıp yapmadıgını anlık olarak nasıl takip edersin bilmiyorum ama kendi bilgisayarına kota takip programı kur ttnetden de kota sorgulat aradaki farkı o kullanmıştır

Zekice :)
  • ağ hareketini veya ağdaki ip leri görebileceğiniz bir programla bu işi halledersiniz

http://www.bilx.net/form/network-donanimlari/network-te-ki-cihazlarin-semasini-cikaran-program-!!!/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.