Şimdi Ara

Modemi ortak kullananlarda olan lag sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benimde başıma gelen bir sorundu. Komşunuzun online olup olmadığını "Wireless Network Watcher" adlı programla izleyebilirsiniz. Olmadığına emin olduktan sonra güzel bir oyun keyfi yaşayabilirsiniz. (Tabi tekrardan girmeyeceği anlamına gelmez ortağınızın.) Veya komşunuzun başkasına şifreyi verdiğinden emin olmak için ara ara kontrol edebilirsiniz. Zamanla farklı MAC adreslerini anlayıp şifreyi değiştirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakuzunn -- 4 Mayıs 2013; 2:01:16 >

• bu genede problemlerimizi çözmüyor. Mesela ben kablo ile bağlanırken modeme, kablosuz bağlanan arkadaşım resmen interneti sömürüyor. Bilgisayarında virüs mü var anlamadım. wireless ışığı deli gibi yanıp sönüyor o kullanırken. benim lan ışığı ise otobanda saatte 60kilometre ile en sağ şeritte giden hacı gibi :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: major24

bu genede problemlerimizi çözmüyor. Mesela ben kablo ile bağlanırken modeme, kablosuz bağlanan arkadaşım resmen interneti sömürüyor. Bilgisayarında virüs mü var anlamadım. wireless ışığı deli gibi yanıp sönüyor o kullanırken. benim lan ışığı ise otobanda saatte 60kilometre ile en sağ şeritte giden hacı gibi :d

Anladım. İşin zor usta. Kesin çözmüyor, sadece önlem almanı sağlıyor. Sana başka bir tavsiyem eğer arkadaşın kablosuzdan bağlanıyorsa modem ayarlarından kablosuzun hızını düşürüp kablolu hızını arttırabilirsin.
  • 3 kişi ortak kullanıyorum toplamda 5 6 cihaz kullanıyor anca kimse olmayınca oyuna girebiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakuzunn

quote:

bu genede problemlerimizi çözmüyor. Mesela ben kablo ile bağlanırken modeme, kablosuz bağlanan arkadaşım resmen interneti sömürüyor. Bilgisayarında virüs mü var anlamadım. wireless ışığı deli gibi yanıp sönüyor o kullanırken. benim lan ışığı ise otobanda saatte 60kilometre ile en sağ şeritte giden hacı gibi :d

Anladım. İşin zor usta. Kesin çözmüyor, sadece önlem almanı sağlıyor. Sana başka bir tavsiyem eğer arkadaşın kablosuzdan bağlanıyorsa modem ayarlarından kablosuzun hızını düşürüp kablolu hızını arttırabilirsin.

bunu nasıl yapabilirim özelden yazabilir misin. arkadaşım bilgisayar konusunda pek bilgisi olmadığından izlediği filmlerin çözünürlüğe bile bakmıyor malesef. laptop da 480 , 720p video izliyor.. beni de deli ediyor.

airties

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 4 Mayıs 2013; 2:10:50 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Burakuzunn

quote:

bunu nasıl yapabilirim özelden yazabilir misin. arkadaşım bilgisayar konusunda pek bilgisi olmadığından izlediği filmlerin çözünürlüğe bile bakmıyor malesef. laptop da 480 , 720p video izliyor.. beni de deli ediyor.

airties

airties hakkında pek bir bilgiye sahip değilim aslında ama nispeten aynı olacağını düşünüyorum diğer modemlerin gidiş yolu ile.

http://192.168.2.1 adresine git.
    şifre yazmadan girek logine tıkla şifre varsa doldur geç.
    Modem arayüzünden kablosuz ayarlarına gelirsin. Orada otomatik yazan yeri 4-6-11 olarak ayarlayabilirsen sorunun çözülecektir diye düşünüyorum.

• Torrent için güzel bir bilgi vereyim size download genelde lag yapmaz aksine upload yapar upload hızını en düşük seviyeye sabitlerseniz torrent açıkken de oynayabilirsiniz ben kullanmıyorum ama bir arkadaşım söyledi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hamachi'de sorun (Network Sorunu)
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.