Bildirim
Modemi dövdüm pingim 160 sabit oldu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
özür diler modemden _____________________________ -
Ekrandandır ekrandan. Ekranı yan yatır düzelir
Adil kullanım kotasıdır 30 eylülü bekle _____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: fontainebleau
Adil kullanım kotasıdır 30 eylülü bekle
Çoook düzgün ve mantıklı bir cevap ama öyle olunca bir bildiri geliyordu ve kasma yaşanmıyordu
Not : Trollemeden cevap verirsek diger arkadaşlar_____________________________ -
Bende de bazen sabit 167 ping oluyor ve gitmiyor eskiden reset atınca gidiyordu fakat artık öyle de olmuyor bir çözümü varsa bende öğreneyim
_____________________________ -
modemi dövdüm başlığına trollemeden cevap istemek. _____________________________ -
Ben de dövmüştüm bi ara karakola gitmiş 2 ay içeriye aldılar şiddetten yapma sende yazık günah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Just shadow of a bigger man.. -
192.168.2.1 / 192.168.1.1 iki ipden birisine girmeye çalış, bulunduğun bölgeyi bilmiyorum.
-giriş yerine kullanıcı adı ve şifreni yaz eğer ttnet se, kullanıcı adı admin şifre ttnet tir eğer değilse, modemin altında yazar.
panele girdikten sonra, sol taraftaki menüde internet falan olur eğer yoksa gezin biraz, şöyle bi sayfaya geleceksin;
Bağlantı Durumu Bağlı
Bağlantı Tipi DSL
Hat Modu ADSL2+
ADSL Hızı(Kb/s):
Ulaşılabilir Hız(Kb/s):
SNR Sınırı (dB):
Hat Zayıflaması(dB)
Güç (dB)
vs. o sayfaya geldikten sonra, oranın resmini at son olarak, internetinde başka birisi var mı? bilmiyosan, sol taraftaki menüden kablosuza gel orada çıkar internetini kullananlar listesi_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: IEfsaneyim
192.168.2.1 / 192.168.1.1 iki ipden birisine girmeye çalış, bulunduğun bölgeyi bilmiyorum.
-giriş yerine kullanıcı adı ve şifreni yaz eğer ttnet se, kullanıcı adı admin şifre ttnet tir eğer değilse, modemin altında yazar.
panele girdikten sonra, sol taraftaki menüde internet falan olur eğer yoksa gezin biraz, şöyle bi sayfaya geleceksin;
Bağlantı Durumu Bağlı
Bağlantı Tipi DSL
Hat Modu ADSL2+
ADSL Hızı(Kb/s):
Ulaşılabilir Hız(Kb/s):
SNR Sınırı (dB):
Hat Zayıflaması(dB)
Güç (dB)
vs. o sayfaya geldikten sonra, oranın resmini at son olarak, internetinde başka birisi var mı? bilmiyosan, sol taraftaki menüden kablosuza gel orada çıkar internetini kullananlar listesi
Bu arkadaş hekır dikkat et tam bir hesap avcısı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Just shadow of a bigger man..
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackSaruman
quote:
Bağlantı Durumu Bağlı
Bağlantı Tipi DSL
Hat Modu ADSL2+
ADSL Hızı(Kb/s):
Ulaşılabilir Hız(Kb/s):
SNR Sınırı (dB):
Hat Zayıflaması(dB)
Güç (dB)
vs. o sayfaya geldikten sonra, oranın resmini at son olarak, internetinde başka birisi var mı? bilmiyosan, sol taraftaki menüden kablosuza gel orada çıkar internetini kullananlar listesi

Rütbeler ... 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meert11 -- 22 Eylül 2013; 4:17:08 >_____________________________
-
Şiddet e hayır diyoruz. Sen onu döversen o da böyle yapar. Dikkat et polis çağırmasın. _____________________________
DH Orta Koridor Grubu @@ League of Legends Hikaye @@ Legendary Twisted Fate Rehberi @@ Legendary Rengar Rehberi *All lives end. All hearts are broken. Caring is not an advantage. -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackSaruman
quote:
Bağlantı Durumu Bağlı
Bağlantı Tipi DSL
Hat Modu ADSL2+
ADSL Hızı(Kb/s):
Ulaşılabilir Hız(Kb/s):
SNR Sınırı (dB):
Hat Zayıflaması(dB)
Güç (dB)
LoL.
Sen dün dü sanırım Zed oynadın mı ? Modeme vurdum ping 170 felan diyodu _____________________________ If you place your hopes in anything, they will be betrayed.
Promises will go unfulfilled and faith will be let down. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ranz
quote:
Çoook düzgün ve mantıklı bir cevap ama öyle olunca bir bildiri geliyordu ve kasma yaşanmıyordu
Not : Trollemeden cevap verirsek diger arkadaşlar
bildirinin gelmesini bekleme banada geç gelmişti.hız testi yapsana abicim
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon
Sen dün dü sanırım Zed oynadın mı ? Modeme vurdum ping 170 felan diyodu
evet senin nickinide hatırladım o oyunda o pinge ragmen akmıstım :D_____________________________ -
piskolojisi bozulmuştur dayağa maruz kalınca zamana bırak herşey oluruna varır _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: painter95
quote:
Orijinalden alıntı: Ranz
quote:
Not : Trollemeden cevap verirsek diger arkadaşlar
bildirinin gelmesini bekleme banada geç gelmişti.hız testi yapsana abicim
bu adil kullanım seyi her ay basıma geliyor cok kullandıgım icin ama hic böyle ping olayı falan olmamıstı modeme vurunca oldu hersey
not:aynı gun ip cakısması adlı bir hatada çıkmıstı sorunları gider yapınca_____________________________
Benzer içerikler
- elden ring nightreign türkçe yama
- shaco replikleri
- riot games boykot mu
- duo nickler
- troll nickler
- lol wasd geldi mi
- lol kaç gb
- riot mmorpg
- afk nedir
- ping nasıl düşürülür
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler