Bildirim
Modeme şifre koymak istiyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: JeanDark22
Yaw benim modem kablolu ve sınırsız ben buna şifre koyup tablet den filan bağlanmak istiyorum yardım edermisiniz
Merhaba, hocam şimdi modem kablolu demişsin wifi özelliği yoksa tabletten vs. bağlanamazsın he şahetki wifi özelliği vardır o zaman şöyle yapacaksın.
Genel Tabirlerle anlatıyorum her marka modem ve modeline göre değişir.
192.168.1.1 yada 192.168.2.1 bu seriyi kopyalayıp internet tarayıcına forumdonanıma bağlanıyormuş gibi yazıp enterlicen o sana Kullanıcı adı ve Şifre soracaktır.
Genel olarak;
Kullancı adı: Admin
Şifre : Admin
Kullanıcı adı: admin
Şifre: password
Kullanıcı adı: Admin
Şifre:(Boş bırakılıp entere basılır)
Yada ne kullanıcı adını yada şifreni yazmadan girişi kabul eder şimdi girdiğini varsayıyorum modemin arayüzü açılması lazım.
Wifi(wireless) yada Kablosuz sekmesine gelerek security yada güvenlik kısmına geliyorsun orları incele görürsün zaten otomatik şifre alırsa modem bırak alsın daha güvenli olduğunu düşünüyorum açıkçası. Eğer kablosuz ağ aktif değilse Mixed Disable enable seçenekleri vardır mixed yada enable seçebilirsin.
Güvenlik modu neyse artık Wep , Wpa neyse şifreni filan hallettikten sonra giriş yapabilirsin iyi günler.
Modem marka ve modelini söylersen daha iyi yardımcı olurum.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- klasöre şifre koyma
- iphone kablolu kulaklığı görmüyor
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- youtube video açılmıyor
- bilgisayar klavyeyi görmüyor
- telefon wifiye bağlanmıyor
- steam açılmıyor
- laptop menteşe tamiri
- güvenli önyükleme açma windows 11
- bin dosyası açma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X