Hattımda olma ihtimali de vardır çünkü binamız eski müstakil ve telefon hatları da çok eski, kendim yakında cat6 kabloya rj11 uç çaktıracağım bu binadaki telefon hattından modeme kadar gelen dsl girişi olacak. Peki mahalledeki telekom kutusundan eve gelen hattı elektrikçiye mi yaptırmalıyım kime yaptırabilirim? Ne kadar tutar sizce? |
Modeme fan taktım SS'li (6. sayfa)
-
-
Modem ttnetin verdiği Zyxel VMG3312-B10B hocam
-
Hocam fanlar harika orjinalmiş gibi duruyorlar, nereden aldınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perturbator -- 21 Haziran 2020; 23:35:23 > -
quote:
Orijinalden alıntı: PerturbatorHocam fanlar harika orjinalmiş gibi duruyorlar, nereden aldınız?
Çinden almıştım. Aynen orjinal gibi duruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: PerturbatorHattımda olma ihtimali de vardır çünkü binamız eski müstakil ve telefon hatları da çok eski, kendim yakında cat6 kabloya rj11 uç çaktıracağım bu binadaki telefon hattından modeme kadar gelen dsl girişi olacak. Peki mahalledeki telekom kutusundan eve gelen hattı elektrikçiye mi yaptırmalıyım kime yaptırabilirim? Ne kadar tutar sizce?
benim hattım tamamiyle yeraltı hattı elektrikçi yapmaz. havai hat ise yapılabilir.
-
fanların elektriği ayrı adaptörden verseydiniz daha iyi olurdu.
yakında modem adaptörü zayıflayacak. yeni adaptör şart olacak.
genellikle 2-3 sene adaptörlerin verimi düşüyor ve wifiye yeterli güç vermeyebilir.
Tavsiyem: aynı voltajlı ama daha yüksek amperajlı adaptör.
-
ben de yapmıştim ama 16 cmlik olandan takmıştim, daha az sesli
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz bu işin nirvanasısınız artık hocam harika
-
"Ölükleme" Tdk şok. Merak edip google'da arattım bir tek bu konu çıkıyor. Bir kelimenin doğuş anına şahitlik ettik
-
Bu şekilde çok daha verimli oluyor deneyebilirsiniz.
Şu anki haliyle 800 devir fan dönerken AC68U modemim 22 derece daha serin çalışıyor.
-
Bende bu işi yapan tek benim sanıyordum
-
quote:
Orijinalden alıntı: WalkmaNOn numara olmuş, plastik sadece darbelere karşı korumaya yarıyor. Evde çocuk, hayvan yoksa veya ulaşamayacakları yerdeyse çok iyi bir çözüm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ressi1Fanların enerjiyi modemden alması acaba ileride modem ömrü konusundaki sıkıntı yaratabilir mi? Sürekli güç tüketen USB hublar bir süre sonra medya olmasın hocam, belki de anakartada etki edebilir.
Alıntıları GösterEvet haklisiniz zaten şuanda elektrikten alıyorum öyle yaptım sonradan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !!-Origin-!! -- 22 Haziran 2020; 8:45:1 >
-
Hg255s wooden routeri bende sogutuyordum. superonlinenin verdiği belirli bir zaman diliminden sonra sapitip, yavaşlıyordu İnternet ilginç.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
O fanlar için ayrı adaptör kullanırsan modeme enerji yükü de bindirmezsin. İllaki o fanların modemin aynı zamanda ısınmasına bir katkısı vardır.
-
Herkes fanlı modemleri dökülmüş güzel konu oldu :)
-
Ben de denedim sesten durulmuyor 5V iyi sessiz sedasız yeterli seviyede dönüyor en iyisi usbden beslemek.
-
birisi su liselilere modeme fan takmanin hicbir ise yaramayacagini esas isin internette oldugunu anlatsin lutfen
Yok fan taktim ping sabitlendi yok internet hizlandi siz ancak psikolojik olarak kendinizi rahatlatma pesindesiniz. yoksa o ping'in sabitlendigide yok hizlanmasida
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X