Şimdi Ara

modemde problem var yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlr internetim sürekli gidip geliyo. kablolu internet kullanıyorum. modem 5 yıllık. onbeş yirmi dkda bir gidiyo ppp ışığı ggidiyo. dsl ışığı yanıp sonmeye başlıyo. bazen o da temelli gidiyo. sanki modemi yeniden açmışım gibi oluyo geri gelmesi 3-4 dk bazaen daha uzun sürüyo. ttnet müşteri hizmetleri de sağolsun arıyorum müzik dinletiyor. sizce neden olabilir hatta bunu yazarken de gitti gelmesini bekledim.

Orijinalden alıntı: fyarli

arkadaşlr internetim sürekli gidip geliyo. kablolu internet kullanıyorum. modem 5 yıllık. onbeş yirmi dkda bir gidiyo ppp ışığı ggidiyo. dsl ışığı yanıp sonmeye başlıyo. bazen o da temelli gidiyo. sanki modemi yeniden açmışım gibi oluyo geri gelmesi 3-4 dk bazaen daha uzun sürüyo. ttnet müşteri hizmetleri de sağolsun arıyorum müzik dinletiyor. sizce neden olabilir hatta bunu yazarken de gitti gelmesini bekledim.

Modemi resetleyip tekrar kurulum yapın sonrasında yazılımını güncelleyin eğer aynı sorun devam ederse adaptörünü değiştirin bozulmuş olabilir.

Edit : Hemen modem bozuk demek istemiyorum..

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

arkadaşlr internetim sürekli gidip geliyo. kablolu internet kullanıyorum. modem 5 yıllık. onbeş yirmi dkda bir gidiyo ppp ışığı ggidiyo. dsl ışığı yanıp sonmeye başlıyo. bazen o da temelli gidiyo. sanki modemi yeniden açmışım gibi oluyo geri gelmesi 3-4 dk bazaen daha uzun sürüyo. ttnet müşteri hizmetleri de sağolsun arıyorum müzik dinletiyor. sizce neden olabilir hatta bunu yazarken de gitti gelmesini bekledim.

Modemi resetleyip tekrar kurulum yapın sonrasında yazılımını güncelleyin eğer aynı sorun devam ederse adaptörünü değiştirin bozulmuş olabilir.

modemde bi bozukluk olabilir mi sizce. 5yıl oldu. aslında bende adaptörden şüpheliyim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

modemde bi bozukluk olabilir mi sizce. 5yıl oldu. aslında bende adaptörden şüpheliyim.

Resetten sonra adaptör değiştirin eğer çözüm olmazsa modem bozulmuştur..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hp wifi sorunu yardım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.