Şimdi Ara

modem ve hub var bağlantı yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir modem bir hub var iki bilgisayar bağlı..bunları nasıl bağlarız...dosya paylaşımı yapmak istiyorum..ikisininde ethernet kartı kendi içinde var..aslında çok noktalara değinilmiş ama kendime göre yararlı bulamadım..bi yardım edin..

• selam,modemden direk hub ın 1. portuna ("x" işareti de olabilir) tak...Pclerden gelen kablolarıda hub ın 3. ve 4. portlarına tak....paylaşmak istediğin dosyaları paylaşıma aç...İki pc de de birer kullanıcı hesabı tanımla denetim masası kullanıcı hesaplarından...Sonra başlat çalıştıra cmd yaz...ping pcismi yap.
    eğer ping atabiliyorsan sorun yok....atamıyorsan buraya yaz...yardımcı oluruz.kolay gelsin.............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alehandro -- 29 Ocak 2007; 22:40:38 >
  • selam,ping atamıyorsan sorun:

1.kablolarda olabilir..(bunu anlamak için herhangi bir makineyi direk modeme bağla..Modeme ping at..Hatta internete giriyormu..Aynı işlemi diğer pcler için de yap..Modemin ipsini herhalde biliyorsundur..)

2.ethernet kartları sorunlu olabilir.(bunu anlamak için 1.maddeye bak..aynını yap..)
    3.windows güvenlik duvarı olabilir.(tüm pclerin güvenlik duvarlarını kapat..

4.Modemden huba gelen kablonun sağlam olduğundan emin ol...Ayrıca kabloyu hub üzerinde doğru porta taktığından emin ol...

5.Mümkünse sağlam olduğundan emin olduğun bir hub kullan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alehandro -- 27 Haziran 2007; 8:41:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.